Gelinim Mutfakta Yeni Gelin Aleyna ve Kaynana Cemile Kimdir?


Güncelleme: 29 Ekim 2018 : 13:48
0

Gelinim Mutfakta yine heyecan dolu bir hafta ile ekranlara gelecek. 29 Ekim Pazartesi Gelinim Mutfakta’nın yeni gelini kim oldu? Gelinim Mutfakta Aleyna Kimdir? Kaynana Cemile Kimdir? Nereliler, ne iş yaparlar?

Geçtiğimiz hafta 26 Ekim Cuma günü yapılan haftanın finali ile Başak elenmişti. geçtiğimiz hafta 26 Ekim Cuma günü Gelinler kakaolu rulo tatlısı yapmışlardı. Yapılan bu tatlı ile yarışmacılarımız almış oldukları toplam puanlar Ezgi 12 Başak 10 Özüm 17 ve Betül 10 puan aldı. Bu şekilde haftanın son puanlaması ile toplam puanları da oluşmuş oldu.

Toplam puanları da Ezgi’nin puanı 59 başarı puanı 56 bölümün puanı 66 ve Betül’ün puanı ise 58 olarak kaldı. Bu sonuç ile Özüm hem günün hem de haftanın birincisi oldu. Haftanın en kötü 2 puanı alan ise Başak ve Betül oldular. Başak haftanın elenen ismi olarak ekranlara geldi.

Betül’ün elenmesinden sonra gözler 29 Ekim Pazartesi günü yarışmaya katılacak olan yeni gelin ve kaynanaya çevrildi. Acaba bu yeni gelin ve kaynana diğer yarışmacıları zorlayabilecek mi, yarışmaya yeni bir tat getirebilecek mi? Gelinim Mutfakta Aleyna ve kaynanası Cemile hanım kimdir?

Gelinim Mutfakta Aleyna kimdir?

Gelin Aleyna Çekmeköy’den geliyor kaynana Cemile hanım ise Beykozdan katılıyor. Gelin Aleyna 6 aylık evli. Aleyna gelini şuan henüz bebek yok. Şuan için düşünmüyormuş. Trabzonlu olduğunu söyleyen Aleyna, “bir Karadenizli gider bir yenisi daha gelir” dedi. Başak’a gönderme yaptı ve kendisinin de Başak gibi diğer yarışmacıları zorlayacağını söyledi. Kaynana Cemile hanım Ordulu. Has Karadenizli olduklarını söylüyorlar.

Gelinim Mutfakta Cemile kimdir?

Akıllarına programa katılma şöyle akıllarına gelmiş; Bir gün yolda giderken Aleyna kayınvalidesine anlatmış. Form dolduralım demişler ve ertesi günde aranmışlar. Aleyna gelin ve cemile kaynana; “herşeyi yapabiliriz diyor. Her şeyin üstesinde gelirim, kendime güveniyorum” diyor. Aleyna, Cemile hanımın ilk gelini. Kaynana da çok genç gözüküyor, çünkü erken evlenmiş. Kaynana Cemile hanımın diğer kaynanalar ile ilgili söyledikleri biraz ortamı gerdi gibi. Bakalım bu hafta oldukça gergin bir hafta olacak gibi.

Gelinim Mutfakta’da 29 ekim pazartesi yapılacak olan yemek Pazlı dolgulu Köfte’dir. Hemen tarifini verelim; köfte harcı için; 400 gram kıyma, 1 adet yumurta, 1 su bardağı Ekmek Kırıntısı, 2 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı kimyon ve 1 çay kaşığı yenibahar. İç dolgusu için malzemeler ise; bir yemek kaşığı tereyağı, yarım bağ bazı, Bir diş sarımsak, bir su bardağı süzme peynir, 2 yemek kaşığı toz parmesan, bir çay kaşığı tuz, 2 çay kaşığı karabiber. [kirmizitext]29 ekim pazartesi kim kazandı[/kirmizitext] aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz.

[kirmizitext]29 Ekim Pazartesi Gelinim Mutfak’da Kim Birinci Oldu? Konuk Olan Ünlü Özge Ulusoy Kim? <<<tıkla[/kirmizitext]