29 Ekim Pazartesi Gelinim Mutfak’da Kim Birinci Oldu? Konuk Olan Ünlü Özge Ulusoy Kim?


Güncelleme: 29 Ekim 2018 : 13:10
1

Kanal D ekranlarının hiç ara vermeden sürekli izlemek istediğimiz Gelinim Mutfak’da neler yaşandı. Gelinim Mutfakta 29 Ekim pazartesi kim kazandı? Fatih Ürek’in renkli şakacı ve gelin ve kayınvalideleri birbirine düşman eden soruları ile ekranları canlandırıyor.

Haftanın ilk gününde yeni gelin ve kayınvalide geldi. Yeni yarışmacılar ortama ayak uydurmaya çalışıyor. Her gün çeyrek altın dağıtan hafta sonunda 5 altın bilezik veren yani en çok altın dağıtan yemek programı Gelinim Mutfak dolu dolu devam ediyor.

Bu gün ayrıca konuk olarak bir ünlü ziyaret ediyor. Güzelliği ve sempatik tavırları ile Miss Turkey 2003 ikincisi ünlü profesyonel manken aynı zamanda sunucu ve oyuncu olan Özge Ulusoy Gelinim Mutfak’ya konuk oluyor. Kayınvalideler Özge Ulusoy’u evlendirmek istiyor. Reyhan hanım kendi oğluna almak için Özge Ulusoy’a oğlunu övüyor. Diğer kayınvalideler de kendi yakınlarına almak için uğraşıyor. Reyhan hanım Özge Ulusoy’u kendi gençliğine benzetiyor.

Gelinim Mutfakta 29 Ekim pazartesi kim kazandı?

Gelinim Mutfakta’da bu gün kim birinci olacak. Kim çeyrek altını kim kazanacak. Gelinlerin büyük bir rekabetle yarışmaya devam edip altın almaya çalışıyor. Gelinim mutfakta bol bol altin dağıtıyor. Ve bu gün gelinler Özge Ulusoy’un ziyareti ile biraz moral bulup daha fazla uğraşmaya devam ettiler.

Kayınvalideler kendi gelinlerin bulmaya çalışacak. Haftanın ilk gününde çeyrek altınları toplayarak final günü 5 bilezikleri almak için azimle yarışacak hep birlikte göreceğiz.

Comments are closed.