Gelinim Mutfakta 30 Mayıs Çarşamba Kim Kazandı? Mahlepli Pilav’dan En Yüksek Puan Kimin?


Güncelleme: 30 Mayıs 2018 : 13:59
0

Kanal D ekranlarının sevilen Yemek Pragramı yeni yarışmcılar ve yeni tariflerle yeni haftaya start verdi. Haftanın yeni yarışmacısı Cennet ve Hünse Hanımlar. Gelin ve kaynana mutfağa adım attılar. Gelinimiz yemekleri ile ve kaynanamız ise yorumları ile haftaya renk katmaya çalışacaklar. Peki Cennet ve Hüsne Hanım’ın ilk haftasında neler yaşandı? 30 Mayıs 2018 Çarşamba kim kazandı?

Haftaya biraz gergin başlandı. Yeni gelin ve kaynanın geçtiğimiz günlerde puanlama da yaşadığı gergin dakikalar haftanın ilk günlerine damga vurdu. Diğer taraftan Hatice’nin önceki haftalarda elenmemesi ve yapımcı ve kanal tarafından sanki korumaya alınmış olması da eleştiri konusu oldu. İşte Hatice ile ilgili yapılan bazı yorumlar;

“Haketmediğini herkez biliyor hatice ve kaynanasını kim koruyor yapımcı ve D milleti aptal sanıyorlar o yüzden başarıdan değil başarılı olsaydı iki hafta önceden eklenmedi kanalın taraf tutuğunu o gün anladım o yüzden hatice iki hafta önce gitmişti kanal oynasın millet HATİCEYI gördü başarısız birini korumaya devam yapımcı ”

“Eğer bu hafta hatice bilezik verirseniz kanal d zaten anladık onu parayla tutuyosunuz ama iyice emin oluruz fatih Hatice alınca ondan çok seviniyo başak düşük alınca kı demiyor”

[kirmizitext]Gelinim Mutfakta Cennet ve Annesi Kimdir? Yaşı, işi, Hayatı için tıklayınız[/kirmizitext]

“Haticeye torpil geçiyorsunuz bu ne ya artik sizi izlemiyorum bırakın biraz yeni yarışmacılar gelsin bu ne ya” gibi yorumlar Hatice ve kaynanasının Kanal D ekibi tarafından korunduğu yönünde yapılan eleştirilerin bir sonucu. Ve eleştiriler gün geçtikçe artmaya devam edecek gibi. Özellikle geçtiğimiz haftalarda Hatice’nin düşük puan alması sonucu elenmek üzere iken o hafta elemenin olmaması akıllarda soru işareti bırakmıştır.  Sizler bu konu hakkında ne diyorsunuz? Sizce Hatice elenmeli mi? Hatice’ye torpil mi geçiliyor? Hatice yapım şirketi ve kanal tarafından korunuyor mu?