Gelinim Mutfakta 29 Haziran Cuma Kim Kazandı? Haftanın Finali


Güncelleme: 29 Haziran 2018 : 15:03
0

Kanal D ekranlarında Fatih Ürek’in sunumu ile ekranlara gelen Gelinim Mutfaktada bir haftanın daha sonna gelindi Kıyasıya yarışan yarışmacılar şimdi altın bilezikleri almak için haftanın son mücadelesine giriyorlar. 29 haziran 2018 tarihi itibari ile Cuma gününün kazananı kim oldu?

Gelinim Mutfakta yine hararetli bir haftayı geride bıraktı. Gelinler ve kaynanalar Fatih Ürek’in sunumu ile hem yemek yaptılar, hem yemekleri puanladılar hem de birbirleri ile sözlü bir rekabetin içerisine girdiler. Bu haftanın kısa bir puan tablosunu çıkarırsak şöyle bir resim ile karşılaşırız.

Haftanın ilk günü, Pazartesi günü Özlem 13, Başak 9, Hatice 12 ve Tuğba 12 puan alarak günü kapattılar. Bu anlamda Özlem en yüksek puanı alarak haftanın ilk günü birinci oldu. 26 haziran salı günü ise günün en düşük puanı 10 puanla Özlem, Hatice  11 puan, Tuğba 16 puanla günün birincisi oldu. Başak 13 puanla 2. oldu.

27 haziran Çarşamba, Hatice 15 puan, Başak 9 puan, Özlem 11 puan, Tuğba 11 puan aldı. Perşembe günü; Gelinim Mutfakta 28 haziran günün puan durumu; Başak 7, Hatice 15, Özlem 13, Tuğba: 11 aldı. Haftanın finaline girerken haftanın puan durumu şu şekilde gerçekleşti. Hatice 53, Başak 38, Özlem 47 ve haftanın yeni yarışmacısı Tuğba’nın puanı ise 50. Şu tabloda haftanın eleneni Başak gibi duruyor. Ancak son gün çok önemli.

[kirmizitext]Gelinim Mutfakta Yeni Yarışmacı Tuğba Ebrek Kimdir? Nereli,Yaşı, İşi için tıklayınız[/kirmizitext]

Gelinim Mutfakta 29 Haziran Cuma Kim Kazandı?

Haftanın son günü yine sinirler geriliyor. Kaynanalar gelinlerini oylarken diğer gelinlerle tartışmalara giriyor. 29 Haziran Gelinim Mutfakta’ya kim veda edecek? Ayrıntılar en kısa zamanda haberimizde. Daha önceki Gelinim Mutfakta puan durumları ve haberleri için bağlantıya tıklayabilirsiniz. Güncelleme bilgileri aşağıda.

25 Haziran – 29 Haziran Haftalık Toplam Puanlar: Cuma öncesi son puan durumu; Hatice 53, Başak 38, Özlem 47 ve haftanın yeni yarışmacısı Tuğba’nın puanı ise 50. 29 Haziran cuma günü gelinlerin aldıkları son puanlar netleşti. Başak 53, Hatice 58, Özlem 63 ve Tuğba 55 puanla haftayı kapattı. Ve Başak yarışmaya veda eden isim oldu.