Gelinim Mutfakta 19 Ekim Cuma Kim Kazandı Birinci Oldu Kim Elendi?


Güncelleme: 19 Ekim 2018 : 15:37
0

Fatih Ürek’in sunumu ile Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Gelinim Mutfakta’da bir final haftasına daha gelindi. 19 ekim Cuma haftanın finalinde kim kazandı? Kim birinci oldu? Elenen kim oldu? Ezgi mi elendi, bu hafta neler yaşandı, işte detaylar….

Yeni Gelin Özüm’ün katılı mı ile haftaya oldukça iddialı başladı. Özüm “yarışmada iddialı birsini görmediğim için iddia nedir göstermeye geldim” diyerek tansiyonu oldukça yükseltti.  Hafta Özüm ve kaynanası Ayten’in katılı ile başladı. İlk gün 15 ekim pazartesi, irmik köftesi yapıldı. Gelinlerin aldığı puanlar ise şöyle oldu; Ezgi 11, Başak 10, Özüm 8 ve Emel 16 puan aldılar. Emel bu puanla haftaya oldukça iyi başladı.

16 Ekim Salı günü ise Pirpirim Aşı yemeği yapanlar gelinlerden Özüm güne damga vurdu. 18 puanla günü birinci tamamladı. Gelinlerin aldıkları puanlar ise şöyle gerçekleşti; Ezgi 7, Başak 14, Özüm 18 ve Emel 9 puan aldılar. Salı gününe ise yeni gelin Özüm damga vuran isim oldu.

17 ekim Çarşamba günü alınan puanlar şöyle gerçekleşti; Ezgi 12, Başak 15, Özüm 9 ve Emel 5 puan aldılar. Gelinler Çarşamba günü Kuru Meyveli Dilim Çörek yaptılar. Çarşamba günü en yüksek puanı alan Başak çeyrek altının sahibi oldu.

18 ekim’de ise güün birincisi Öyküm oldu. Başak ve Ezgi günü sonuncu olarak bitirdiler. Günü yemeği ıspanaklı beşamel soslu lazanya idi. Günü puanları Ezgi 8, Başak 8, Özüm 17 ve Emel 14 puan aldılar. Perşembe gününün sonunda toplam puanlar şöyle gerçekleşti. Ezgi 38, Başak 47, Özüm 52 ve Emel 44

19 Ekim Cuma Günün Puanları ve Kim Kazandı Kim Elendi?

19 Ekim Cuma günü Ayten hanımın puanları şu şekilde gerçekleşti; Özüm 5 – Ezgi 4 – Başak 1 – Emel 3 puan verdi. Günün en yüksek puanını Ezgi aldı ve çeyrek altının sahibi oldu. Ezgi ve Emel haftanın en düşük puanlarını aldılar. Bunlardan Emel ve kaynanası en düşük puanı alarak yarışmaya veda ettiler. 5 Altın bileziği alan isim ise Özüm oldu. Özüm haftanın en yüksek puanını aldı.

[kirmizitext]19 Ekim Gelinim Mutfakta Kim Elendi Kim Birinci Oldu? Finalde Bileziklerin Sahibi Kim Oldu? <<<tıkla[/kirmizitext]