19 Ekim Gelinim Mutfakta Kim Elendi Kim Birinci Oldu? Finalde Bileziklerin Sahibi Kim Oldu?


Güncelleme: 18 Ekim 2018 : 16:28
1

Fatih Ürek’in sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta’da her zamanki gibi heyecanla devam ediyor. Yemek yarışması olupta en çok altın dağıtan program gelinim mutfakta’da acaba kim 5 bileziği alacak. 19 Ekim Gelinim Mutfakta Kim Elendi Kim Birinci Oldu? Finalde Bileziklerin Sahibi Kim Oldu?

Perşembe günü yayınlanan bölümde gelinlerin yine tartışmalı geçen bir gündü. Özüm Perşembe günü kayınvalidesi kahvaltı yapmadığı için kahvaltı tabağı hazırladı ve beli ağrıdığı için yastık getirmişti. Kayinvalideler Özüm’ün tek kayınvalidesine getirmesine tepki verdi. Kayinvalidelerin tek tepkisi bu olmadı Özüm’ün tırnaklarına tepki yagdi. Ojeli tırnakları ve uzun olması tepki gördü.

Ergül hanım gelinine bu kadar yükleniliyor olmasına dayanamayıp diğer gelinlerin serdiği dantelleri toplayıp yırttı. Gelinler Emel’e tül sarmak istedi. Özüm buna dayanamayıp ellerinden alıp yere attı. kayınvalideler en pis gelin olarak Başak’i en suratsız gelin olarak Ezgi’yi seçti. Başak kayınvalidelerin yaptığı tepkiyi duyunca hemen onlara katıldığını Özüm’un tırnaklarını kesmesi gerektiğini söyledi.

Özüm’ün ve Emel in yaptığı ikramları gerçek bulmuyor. Yapmacık olduğunu söylüyor. Ayten hanım Başak’inda aynı şeyi önceden yaptığını kendiside aynı o zaman dediler. Perşembe günü çeyrek altını alan en yüksek puanı alan 17 puanla Özüm oldu. Ve en düşük puanı alan gelini 8 puanla Ezgi ve Başak oldu. Asıl gelelim cuma günü haftanın finalinde kim 5 bileziği alacak acaba kim günün birincisi olacak.

Gelinler haftanın son gününde elenme ve birinci olma heyecanını yaşıyor olacaklar. Ezgi ile Başak’in birlikteliği acaba sonuç bulacak mı bu birliktelik yeni gelinleri yollayabilecek mi.19 Ekim Gelinim Mutfakta Kim Elendi Kim Birinci Oldu? Finalde Bileziklerin Sahibi Kim Oldu? Aciklanmasi Merakla bekleniyor

Kayinvalidelerin ve gelinlerin sık sık birbirleri ile atıştığı gelinlerin birbirlerine kılıç çektiği rekabetçi bir program her zaman sizlerle olacak.19 Ekim Gelinim Mutfakta Kim Elendi Kim Birinci Olacak? Finalde Bileziklerin Sahibi Kim Olacak? Sizde yorumlarınızı yazabilirsiniz

Comments are closed.