Geleceğin Starları Yarışması Nasıl Başvuru Yapılır? Başvuru Formu


Güncelleme: 8 Nisan 2018 : 23:06
14

Star TV, yaz sezonu için yeni proje hazırlıklarına başladı. Dizilerin sezon finali yapmasının ardından kanaldaki boşlukları daha çok eğlence programlarıyla doldurmaya karar veren Star TV, Geleceğin Starları yarışmasını ekrana getirmeye hazırlanıyor. Ekranlara yeni oyuncular kazandırmak için yapılan Geleceğin Starları Yarışması nasıl Başvuru yapılır? Başvuru formuna nasıl ulaşılır?

Ülkemizde ve Avrupa’da kısa süre içinde seçmelere çıkacak olan yarışmaya kimler başvurabilir? Başvuru şartları neledir? Oyuncu olmak isteyen fakat kendini kanıtlama ve tanıtma fırsatı bulamayan herkesin başvurabileceği Geleceğin Starları izleyenlere keyifli dakikalar sunarken pek çok gence de oyuncu olabilmek şansı tanıyacak.

2018-2019 sezonu için ekrana gelmesi planlanan program daha önce yayınlanan ve büyük ilgi gören Türkiye’nin Yıldızları isimli programla hemen hemen aynı formatta olacak. Beren Saat gibi başarılı bir yeteneğin ekranlara kazandırılması da bu tarz bir yarışma sayesinde olmuştu. Sizlerde kendinize güveniyor ve geleceğin starı olabilirim diyorsanız ayağınıza gelen fırsatı kaçırmayın. Geleceğin Starları yarışması nasıl başvurulur diyorsanız yapacaklarınız çok basit.

Geleceğin Starı olarak seçildiğiniz sürece Star Tv’de yayınlanacak yeni sezon dizilerde rol almanızın garantisi size veriliyor. Geleceğin Starları yarışması için Star TV’nin online adresinden başvuru kılavuzuna ulaşmanız mümkün.

Geleceğin Starları Başvuru Formunda; adınız, soyadınız, yaşınız, fiziksel özellikleriniz, ikamet ettiğiniz il, ilçe ve adresinizi, medeni durumunuzu, yapmaktan hoşlandığınız faaliyetleri, kendinize örnek aldığınız oyuncu veya oyuncuları, bir kaç profilden çekilmiş fotoğraflarınızı yüklemeniz yeterli olacaktır.

Geleceğin Starları başvuru formunda sorun yaşadığınız ve sormak istediğiniz her şeyi yorum kısmında sorabilirsiniz. 

14 YORUMLAR

  1. Başvuru yaptım dönüş yapilmadi nasıl olcak arayacak misiniz yoksa eleme yerlerinde mi olmamiz gerekiyo

  2. ben internetten başvurumu yaptım fakat geri dönüş yapılmadı. eleme yerlerine mi gidiyoruz direkt yoksa siz mi arayıp yönlendiriyorsunuz.

  3. ben internetten başvurumu yaptım fakat geri dönüş yapılmadı. eleme yerlerine mi gidiyoruz direkt yoksa siz mi arayıp yönlendiriyorsunuz.

  4. başvurumu yaptım ama bize geri dönüş yapılacak mı? yoksa direk belirtilen yerde mi olmamız bekleniyor net bir şey yok ama cevap verebilirseniz sevinirim

  5. Basvuru formunu acaba dogru guvenli bir yerden mi yaptim bilemedim simdi..Benim doldirdugum formda telefon, tc kimlik no,mail adresi gibi bilgiler vardı.Medeni durum ve sevdigimiz oyuncular sorulmadi.Acaba dogru yerden mibasvurdum ?

    oyuncular sorulmadi.Acaba dogru yerden mibasvurdum

  6. merhaba basvuru yaptim fakat yukarida belirttiginiz bilgiler disinda farkli kisisel bilgiler alindi.Acaba dogru guvenli bir siteden mi yaptim bilemiyorum.Tc kimlik numarasi ,Adres telefon,mail adresi,Benim basvuru yaptigim formda sevdigim oyuncular ve medeni durum yoktu..?

Comments are closed.