ERKENCİ KUŞ’DA CAN SANEM’İN SÜRPRİZİNDEN HİÇ HOŞLANMIYOR!


Güncelleme: 11 Şubat 2019 : 01:34
0

Geçtiğimiz cumartesi akşamı Star’da, 29.bölümü ekrana gelen Erkenci Kuş dizisinin 30.bölüm tanıtımı da izleyicileri bekletmeden yayınlandı. Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın yer aldığı komedi içerikli yapımın yeni bölüm fragmanından kesitler, seyircileri çok şaşırtmadı. İşte detaylar…

TANITIMDAN KESİTLER

Can’ın bir otele gittiği anlaşılıyor. Ancak, Sanem’inde pes etmek gibi bir niyeti olmadığı görülüyor. Elimde bavullarla peşinden geldiği ekrana yansıyor. Can resepsiyona gittiğinde, Sanem’de arkasında beliriyor. Tuhaf hareketler yaparak eğlenceli olmaya çalışıyor. Fakat, Can onu ilk de fark etmiyor. Sonrasında otel çalışanlarından birisi resepsiyona geliyor. Can ve Sanem’in arasına bavulların bulundupu büyükçe bir araba koyuyor. O sırada Sanem, personele ilginç hareketlerle bir şeyler anlatmaya çalışıyor. Personel ise anlam veremiyor. Sanem’in işaret diliyle konuşmaya çalıştığını zannediyor ve bilmediğini ifade ediyor. Sonrasında, arabayı alıp gittiğinde, Can Sanem’i görüyor. Sanem, gene tesadüfen karşılaşmış gibi bir tavra giriyor. Can ise bu durumdan hiç hoşlanmadığını açıkça belli ediyor. Sanem’in şebeklikleri de işe yarayacak gibi gözükmüyor. İkinci fragman çıktığında sizlerle paylaşacağız. Şimdi, yayınlanan son bölümde neler olmuştu? Hatırlayalım.

29.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

SANEM AJANSI TOPARLAMAK İÇİN HAREKETE GEÇTİ!

Fabbri’nin gönderdiği lansman davetiyesindeki kokunun Sanem’e ait olmadığı anlaşıldı. Sanem bu haberle kısa bir süre için, rahat nefes aldı. Fakat, halen Can’dan gerçeği sakladığı için de, kendini hala huzursuz hissetmeye devam etti. Onunla bir an önce konuşmak için de, fırsat yaratmaya çalıştı. Diğer taraftan Sanem, Fabbri ve Aylin’in çevirdiği entrikalar yüzünden ajans prestij kaybetmesine çok üzüldü. Bu durumu toparlamak için de, tüm ekibi yeniden topladı. Mckinnon’a göstermek için yeni bir sunum hazırladı.

FABBRİ TUTUKLANDI!

Bölümde gerçekleşen ve izleyicileri sevindiren bir gelişme de Fabbri cephesinden geldi. Çevirdiği entrikalar sonunda ortaya çıkan Fabbri ve Aylin tutuklandı. Bu olaydan sonra ajanstaki herkes çok mutluydu. Özellikle Sanem’in üzerinden büyük bir yük kalkmış ve her şey yoluna girmiş gibi görünüyordu. Ancak, beklemediği bir durum meydana geldi. Polen geri döndü.

30.Bölüm fragmanı için tıklayınız.