Erkenci Kuş Arzu Kim? Sevgilisi Var mı? İnstagram Hesabı Nedir?


Güncelleme: 5 Temmuz 2018 : 10:12
0

Yaz sezonunda Star TV ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen Erkenci Kuş 26 Haziran Salı günü başladığı günden bu yana çok sevildiği gelen haberler arasında. Meriç Acemi nin hikayesini hazırladığı Ayşe Kutlu’nun kaleminden çıkan senaryo ile ekranlara gelen Erkenci Kuş dizisinin oyuncu kadrosunda bilinen kişilerin haricinde yeni yüzlere de yer verdi. Özellikle oyunculardan dikkatleri üzerine çeken bir karakter ise Erkenci Kuş dizisinde Arzu karakterini canlandıran oyuncu oldu. Peki Erkenci Kuş Arzu kim gerçek adı ne oynadığı diziler neler merak edilen sorular cevapsız kalmasın.

Erkenci kuş dizisine yeni dahil olan Arzu karakteri Can’a kendini beğendirmek için 1000 takla atan, Can’ın içine düşecek bir kız. Tabii Sanem bu duruma hiç hoş bakmayacak. Arzu için çeşitli planları olan Sanem’in Canı her türlü kendine çekmeyi başaracaktır.

Erkenci Kuş Arzu karakteri Sanem’i deli etmekle kalmayıp Canı kendine çekmek için elinden geleni yapacaktır. Can’ın çevresinden ayrılmayacak Sanem’i ise kendine düşman edinecektir. Böyle olunca Erkenci kuş Arzu kim gerçek adı ne oynadığı diziler izleyicilerin en çok merak ettiği konu oldu.

Fakat şu an net olarak bilinmediği yani yeni yüz olduğu için ekranlarda çok fazla görünmeyen görünse de arka planlar da kalan erkenci kuş Arzu, bu dizide ön planda olduğu için merak edildi fakat oyuncunun gerçek adını henüz netleştiremedik. En kısa zamanda haberimiz güncellenecek buradan net bilgiler sizlere sunulacaktır.

Yayınlandığı günden bu yana sosyal medyada büyük ses getiren erkenci kuş dizisi 3. Bölümüyle 10 Haziran’da diziye dahil olan Arzu karakteri Can ile buluşma ayarlar, Sanem ise buluşmayı engellemek için elinden geleni yapar. Can Bu iki güzel arasından hangisini seçecek Sizce cam Arzu’ya mı Yoksa Saneme mi daha yakınlık verecektir. Düşünceleriniz paylaşmak isterseniz yorum kısmından bizlere ulaşabilirsiniz.