Elimi Bırakma Ece Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 22 Ekim 2018 : 00:07
0

TRT 1 ekranlarının pazar akşamlarına damga damga vuran dizisi Elimi Bırakma’da yeni karakterler diziye renk katmaya devam ediyor. 14 Eylül pazar akşamı Elimi Bırakma yine en heyecanlı yerinde bitti ve izleyiciler Elimi Bırakma 21 Ekim neler olacağı hakkında meraklanmaya başladı.

Yeni bölümden fragmanı izleyen izleyicilerin Merak ettiği diğer konu ise elimi bırakma Ece kim, gerçek adı ne, oynadığı diziler neler? Ece’nin Cenk arasında ne var, Cenk’i neden arıyor?

Alina Boz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Alp Navruz, Burak Tamdoğan, Cemre Gümeli gibi güçlü oyuncu kadrosu ile TRT 1 ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen elimi bırakma dizisi izleyicilerin ilgi odağı olmayı başardı. Dizide yeni giren karakterlerden Ece Hem güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekerken hemde Cenk ile olan bağlantısı arama motorlarında en çok aranan konuları arasına girdi.

Peki Ece ve Cenk arasında ne var diye soranlara ve merak edenlere kendi düşüncemizi söylemek isteriz. Ece Cenk’in yurt dışında kaldığı dönemlerde arkadaşlık etti bir karakter. Yurt dışında birlikte oldukları dönemde Ece ile yakın ilişki kuran Cenk Türkiye’ye gelip Azra’yı gördükten sonra Ece’yi tamamen unutur.

[kirmizitext]Elimi Bırakma Kadir Kimdir? Gerçek Adı ne, Karakter Analizi? <<<tıklayınız[/kirmizitext]

Fakat yaşanılanların anısı üzerine Ece Tekrar Türkiye’ye gelir ve Cenk’i bulur. Hatta Ece akıl sağlığı yerinde değildir. Türkiye’ye sağlık sebebi ile gelmiştir. Cenk Amerika’dan Ece yüzünden gelmiştir. Ece ile arasındaki bir olay nedeni ile okuldan atılmış ve Türkiye’ye dönmüştür. Ece de Cenk için geri dönüş yapmış ancak hastalanmış ve akılsağlığını yitirmiştir. Ece burada yan karkater olup asıl karakter Ece’nin abisi Kadir’dir. Kadir kimdir, neden cenk ile uğraşmaktadır, Cenk ile Ece arasındaki bağlantı nedir, hepsi ve daha fazlasını [kirmizitext]BURADAKİ[/kirmizitext] yazımızdan okuyabilirsiniz.