Elif Dizisinin Yakışıklı Oyuncusu Hayran Ziyaretine Gitti!


Güncelleme: 12 Temmuz 2018 : 09:17
0

Kanal 7 ekranlarının fenomenleşen günlük dizi filmi Elif’in yakışıklı jön adayı Nevzat Can, işindeki hızlı yükselişini sürdürüyor. Yakışıklı oyuncu sevenlerinin gösterdiği ilgiyede kayıtsız kalmıyor.

Yoğun geçen sezon sonunda tatil için Bodrum’u seçen Elif dizisinin Kerem karakterine hayat veren Nevzat Can, bir hayranının yeğeninin kendisine ulaşması sonucu ve kalp hastası olduğunu onu görmek istediğini söylemesiyle tatilini yarıda kesti. Ankara’nın Mamak semtinde oturan Gönül Şahan isimli hayranına moral ziyaretine giden Nevzat Can, bu sürprizle büyük moral oldu.

Çat kapı gittiği hayranı kapıyı açıp sevilen oyuncuyla karşılaşınca bir süre şok yaşarken sonrasında çay demlendi ve şaşkınlık yerini sohbete bıraktı.

Elif dizisinin yakışıklı jönü Nevzat Can “Biz elif ekibi olarak çok büyük bir aileyiz, kamera önü ve arkasıyla sınırlı değil yayında olduğumuz 40 ülkedeki izleyicimizi düşünürsek en büyük biziz, ziyaretine gittiğim aile ile hem güzel anlar yaşadık hemde duygulandım” dedi. Oyuncu olmanın sadece kamera önünde rol yapmak olmadığınıda savunan Nevzat Can, sosyal sorumluluklarımızında farkında olmalıyız ifadesinde bulundu.

Nevzat Can’ın ziyaretinden bazı kareler