Elçin Sangu Nagehan Alçı İçin Ne Dedi? Aralarında Ne Var?


Güncelleme: 1 Haziran 2018 : 11:54
0

2018 yılı Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi her kulvarda ayrı ayrı koşanlar varken sosyal medya hesaplarında birbirlerine laf atanlardan tutunda, sadece kendi düşüncesini yazdığını düşünse de karşı tarafı çok üzen insanlarda var. Son gelen Haberlere göre Elçin Sangu ve Nagehan Alçı arasında bir gerginlik söz konusu. Nagihan Alçı ve Elçin Sangu Arasında ne var? Elçin Sangu paylaşımın da Ne Dedi?

Habertürk’te gazetecilerin sorularını yanıtlayan Muharrem İnce Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi gazeteciler ile görüştü. Didem Arslan Yılmaz, Gürkan Hacır ve Nagehan Alçı ile Muharrem İnce arasında soru cevap şeklinde gündeme dair şeyler konuşuldu.

Nagehan Alçı ve Muharrem İnce arasındaki sorulardan bir tanesi çok konuşuldu. Nagehan Alçı madımak’ta ölenler pencereler açılmadığı için öldü diyen Temel Karamollaoğlu ile aynı partide olmaktan rahatsız mısınız diye Muharrem İnce soru yöneltti. Muharrem İnce ise bu soruya şöyle cevap verdi. Nagehan Alçı  aynı soruyu Erdoğan’a da sorabilir misiniz diye sordu? Muharrem İnce’nin bu sorusunun üzerine Nagehan Alçı şok oldu. Nagehan alçıya sosyal medyada tepkiler büyürken Elçin Sangu da tepkisini şu sözlerle dile getirdi.

Elçin Sangu Nagihan adına utanmaktan ben yoruldum O Rezil olmaktan yorulmadı dedi. Elçin Elçin Sangu Twitter’dan bu ifadeleri içeren paylaşım yaptı.

Dikkatleri üzerine çeken Elçin Sangu ve Nagihan Alçı sosyal medya hesaplarında en çok konuşulan konular arasına girdi. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz