Egenin Hamsisi Melahat Kim? Gerçek Adı İclal Aydın Yaşı Boyu Kilosu


Güncelleme: 10 Haziran 2018 : 18:21
0

2018 yılının yaz sezonu dizileri arasında olan TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Ege’nin hamsisi tüm hazırlıklarını tamamladı. Yaza damga vuracak diziler arasında olan Ege’nin hamsisi oyuncu kadrosu da tek tek açıklandı. Dizinin başrol oyuncusu Melahat kim? Ege’nin hamsisi Melahat kim gerçek adı ne hangi dizilerde oynadı nereden tanıyoruz gibi merak dolu gözler arama motoruna çevrildi.

Ege’nin hamsisi gerçek adı İclal Aydın. İclal Aydın oyuncu, yazar, gazeteci aynı zamanda sunuculuk yapmıştır. Annesi Çerkez kökenli babası Kürttür. İclal Aydın memur olan ailenin kızı olduğu için doğum yeri Nevşehir büyüdüğü yer ise Ankara’dır. İclal Aydın 1971 yılında Nevşehir’de dünyaya gelmiştir. Birkaç kez evlilik yapmış 2002-2005 yılları arasında Kemal Başbuğ ile, 2006-2007 yılları arasında, Tuna Kiremitçi ile, 2015’te ise Efe Kubilay ile evlenmiştir.

Egenin Hamsisi Melahat  yani İclal Aydın’ın Zeynep Lal Başbuğ adında kızı vardır. Kızıma adlı bir albümü ile Unutursun adında bir albüm çıkarmıştır. Daha sonra Hayat Güzeldir programı ile BRT ye çıktı ve programı için yazdığı günlükleri ve metinleri bir araya getirerek bir kitap çıkardı. Önce sabah sonra bazı Vatan gazetesinde günlükler, köşe yazarı ve söyleşiler yazdı. Star TV’de yayınlanan İki Aile dizisi ile Emre Kınay ile başrol oynadı burada büyük bir kitle tarafından tanındı. 2012 yılında ise Aşkın Halleri dizisinde Metin Akpınar, İpek Tuzcuoğlu, Güven Kıraç gibi yetenekli oyuncularla ekranlara çıktı.

Birçok dalda ödül alan oyuncu yazarlıkta da kendine oldukça geliştirdi. Hayat Güzeldir , bitmiş aşklar emanetçisi, yaz Bitmesin, Gördüğüme Sevindim. evlerin ışıkları bir bir yanarken, Senin adın bile geçmedi, Kağıt kesikleri, Zeynep Lal büyürken resimler rengarenk, Zeynep Lal büyürken Kanatlar, 2013 yılında son olarak bir Cihan kafes kitaplarını yazmıştır.

Oyuncu yazar, gazeteci, sunucu gibi birçok dalda kendini gösteren oyuncu şimdi ise Egenin Hamsisi dizisinde melahat karakterine hayat verecek. Güzelliği ile de adından söz ettiren oyuncunun on parmağında on marifet. Siz oyuncu hakkında ne düşünüyorsunuz?