Dolunay Dizisi Tuttu Mu-İzlendi Mi -Final Mi Yapacak?


Güncelleme: 15 Ağustos 2017 : 15:10
2

4 temmuz salı akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Dolunay dizisi tuttu mu ? Reytingleri ne durumda? Devam edecek mi final mi yapacak? Tüm bu soruların yanıtını sizler için araştırdık ve haberimizin devamında yer verdik.

Başrolerini Özge Gürel ve Can Yaman’ın paylaştığı dizi özellikle genç izleyici kitlesi tarafından oldukça beğenildi. Çok alışılmış bir konusu olmasına rağmen oyuncu kadrosu ve olay örgüsü dizinin izlenme oranlarını artırmaya yetiyor.

Dizide titiz bir iş adamı ile sıradan bir aşçının arasında yaşanan olaylar konu alınıyor. Ferit gerek iş hayatında gerekse evinde düzeni bırakmayan detaycı ve yanlışlara karşı affı olmayan bir insandır. Ferit’in bu düzen hastalığı evindeki aşçıların sürekli değişmesine sebep olur.

Evinde her gün o gelmeden önce yemeğini yapan bir aşçısı olmasını ister. Ama Ferit’in titizliği ve düzen hastalığı yüzünden hiçbiri uzun süre katlanamaz.

Nazlı ise yemek bölümü yüksek lisans öğrencisidir. Kardeşi ve arkadaşıyla öğrenci evinde kalmaktadır. Ailesine daha fazla yük olmak istemediği için çalışmak zorundadır. Ve Ferit’in evinde aşçı olarak çalışmaya başlar. Ferit’in aşılmaz sınırları Nazlı’nın doğal ve sevimli yanları ikilinin istemese de birbirlerinden hoşlanmaları diziyi oldukça renkli hale getirir.

Dizide her hafta birbirinden ilgi çekici ve heyecan dolu sahneler yer alıyor. Dizinin reytingleri beklentileri şuanda karşılıyor fakat eylül ayında sezon finali yapan dizilerin tekrar ekrana gelmesiyle durum ne olur bilinmez.

Dolunay, her salı 2000’da Star Tv’de…

Sizce Dolunay dizisi yeni sezonda devam etmeli mi?

Dolunay Dizisi Nazlı Kimdir? Yaşı-Boyu-Sevgilisi-Resimleri

2 YORUMLAR

Comments are closed.