Diriliş Ertuğrul 124. Bölümde Neler Olacak? Osman tuzaktan nasıl kurtuluyor?


Güncelleme: 17 Kasım 2018 : 03:09
0

Reytingleri alt üst eden, bir haftalık ara aylar gibi gelen, çarşamba günü akşam ettirmeyen, gün diriliş günü dedirten fenomen dizi Diriliş Ertuğrul’un 21 Kasım Çarşamba ekrana gelecek 124. yeni bölümünün fragmanları yayınlandı. Öyle bir sahne var ki Diriliş Ertuğrul severler nefes almayı unutacak! Osman tuzağın ortasındadır!  Yayınlanan yeni fragmanda görüyoruz ki Ertuğrul Bey, Söğüt’te içlerine kadar giren ajanın farkına varmıştır. Dragos isimli hainin kim olduğunu bulmaya çalışan Ertuğrul Bey, adaletli bir bey olduğunu bir kez daha gösteriyor; Gündüz’ü zindana attırıyor. Hain Dragos, Gündüz’ün öfkesinden faydalanarak İlbilge Hatun ile Ertuğrul Bey’in arasını açıyor. Gündüz’ün hançerini gizlice çalıp ona büyük bir iftira atıyor. Oğlunu zindana attıran Ertuğrul herkesin takdirini topluyor.

Ağabeyi Savcı Alp ile avlağa(avı bol olan yer) giden Osman’ın ormanda tuzağa düştüğünü görüyoruz. Savcı Alp başına aldığı bir darbe ile kanlar içinde yerde kalıyor. Az sonra bir kaç kefere hemen Osman’ın etrafını sarıp ona saldırmak için harekete geçiyor. Bu arada Bamsı Alp, Ertuğrul Bey’e Osman ve Savcı’nın avlağa gittiği söyler. Ertuğrul, hainlerin ortada kol gezdiği son günlerde tedirgindir. Hemen bir tuzak olabileceğini düşünerek avlağa doğru hakaret eder. Osman zor durumdadır. Kefere Osman’a saldırmak için harekete henüz geçmişti ki tam  bu sırada Ertuğrul bey; “yettim yiğidim” diyerek yetişir.

Gündüz’ün çalınan hançeri ile Umuroğulları tuzak kurmaktadır. Gündüzün hançeri ile alplerinin öldürüldüğünü söyleyen İlbilge hatun kanlı hançeri de elinde tutmaktadır. Zindandan’da kaçmış sözleri söğüt’ün karışacağını gösteriyor. Ertuğrul bey’in ‘Bizi mezara götürmek isteyen kim varsa; imdi kazdıkları mezarda yatar’ sözleri dikkat çekiyor.

Gündüz Zindandan Nasıl Kurtuluyor?

Dizihaberci’niz olarak; Gündüz Alp’in, Zangoç tarafından zindandan kaçırıldığını bildirmek isteriz. Amacı onu İlbilge Hatun’un tuzağına düşürmektir. Daha önce İlbilge Hatun Zangoç olarak bildiği hain Dragos ile anlaşmış ve Gündüz’ü zindandan çıkarmasını istemiştir.

Diriliş Ertuğrul 124. Bölüm Fragmanı

Diriliş Ertuğrul 124. Bölüm Fragmanı 2

14 Kasım Reyting Sonuçları, Çarşamba Diriliş Ertuğrul – Sen Anlat Karadeniz Kim Kazandı?