Sen Anlat Karadeniz 31. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? 31. Bölüm Özeti


Güncelleme: 15 Kasım 2018 : 00:09
0

Sen Anlat Karadeniz 31. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? 31. Bölüm Özeti 

Sen Anlat Karadeniz 14 Kasım çarşamba son bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümde; Nefes’i bir kez daha zor zamanlar bekliyor. Vedat’ı öldürmeye teşebbüsten tutuklanırken Tahir’in desteği tek tesellisi olacaktır. Fikret Vedat’ın arkasından iş çevirdiğinin farkındadır. Vedat’ın ihanetinin karşılığı ne olacak? Peki, Sen Anlat Karadeniz 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Anlat Karadeniz 31. Bölüm Fragmanı henüz yayınlanmadı.. Yayıncı kuruluş tarafından yayınlanır yayınlanmaz sizinle buradan paylaşacağız..

İşte Sen Anlat Karadeniz 30. Bölüm özeti

Sabah Kaleliler’in evine polis gelmiştir. Asiye kapıyı açar ne istediklerini sorar. Polisler; Nefes’i Vedat’ı öldürmeye teşebbüsten gözaltına almaya geldiklerini söyler. Emniyete geldiklerinde Tahir Nefes’e seslenir. Onu bırakmayacağını yanında olduğunu söyler. Vedat’ı tekrar arar ve nerde olduğunu sorar. Vedat evde onu beklemektedir. Avukat Esma, Nefes’in yanına gider ve ifade sırasında neler söylemesi gerektiğini anlatır..

Tahir Vedat’ı tehdit etti

Vedat’ın boğazına yapışır ve şikayetini geri alması için tehdit eder. Vedat onu tehdit ederek bir yere varamayacağını onu dinlemesi halinde bir çözüm bulabileceklerini söyler.

Mercan Silahları Öğrendi

Mercan babasının Kalelilerin gemisine silah zulalayacağını telefonda konuşurken duymuştur. Nazar’a haber vermiştir. Nazar’da hemen Murat’ı arayarak durumdar haberdar eder. Murat kardeşi ile birlikte polisten önce gemilerine zulalanan silahları buluşmuşlardır.

Osman Hoca Her İşte Vardır Bir Hayır Hikayesi Sözleri – Hikaye Dinle- Sen Anlat Karadeniz

Vedat ise Tahir’e Nefes’in kurtulması karşılığında Nefes’ten boşanmasını teklif eder.

Fikret, Vedat’ın attığı her adımı bilmektedir

Kaleli Ailesi Emniyet’e gelmiştir. Nefes’e destek olmak onun yanında olduklarını söylemek için. Nefes çok mutlu olmuştur. Vedat’ın avukatı Fikret’in yanına gelir ve Nazar’ın Vedat’ın teklifine verdiği cevabı söyler. Fikret memnun olmuştur. Avukata Vedat’ın her dediğini yapar gibi görünmesini ve attığı her adımdan haberdar etmesini tembihler.

Gökte Yıldız Ay Misun Şarkı Sözleri – Sen Anlat Karadeniz Çalan Şarkı Kim Söylüyor?

Sen Anlat Karadeniz 31. Bölüm Fragmanı İzle 31 Bölümde neler olacak? Sen Anlat Karadeniz 31. Bölüm Özeti Neler Yaşanacak?

Vedat artık Cemalin girdiği zor durumun farkındadır ve bu durumdan faydalanacaktır. Kendini arka planda tutarak Kaleli ailesinin üstüne Cemal’i salacaktır. Nazar ise aynı zamanda köşeye sıkışmış bir durumdadır. Vedat, Yangazları uyardığı için Nazar’ı da tehdit edecek; her şeyi babasına söyleyeceğini söyleyerek Nazar’a istediklerini yaptırtacaktır. Amacı Nefes’e ulaşmak ama Nazar bu tehditlere nasıl tepki verecek? Öte yandan Fikret Kaleli ailesini korumaya devam edecektir.

Sen Anlat Karadeniz 31. Bölüm özeti detaylar için tıklayınız..

Sen Anlat Karadeniz Ben Anlatınca Deli diyorlar

Yapım – Sinegraf Yapımcı – Osman Sınav Yönetmen – Veli Çelik / Yusuf Ömer Sınav Senaryo – Erkan Birgören Oyuncular – Ulaş Tuna Astepe(Tahir), İrem Helvacıoğlu(Nefes), Mehmet Ali Nuroğlu(Vedat), Sinan Tuzcu(Mustafa), Öykü Gürman(Asiye)

14 Kasım Reyting Sonuçları, Çarşamba Diriliş Ertuğrul – Sen Anlat Karadeniz Kim Kazandı?