Demir’in Annesi Hünkar Ölecek mi? Hünkar Diziden Ayrılacak mı?


Güncelleme: 16 Kasım 2018 : 00:16
0

Uzun süredir Yılmaz’ın öldüğünü sakladıkları Züleyha ise artık gerçeklerle yüz yüze gelmiştir. Çukurova’nın Üst düzey kişilerinin bir araya geldiğini bir davette Züleyha ile Yılmaz karşı karşıya gelerek yıllar sonra ilk kez karşılaşacaklardır. Züleyha bu gelişme karşısında herkesin hayatını yakından etkileyecek şok edecek kararlar verecektir. Dönüşte Demir ile tartışan “Yılmaz benim kocam, ağabeyim değil!” diyerek arabasından kendi atan Züleyha yaralanmıştır. Herkes davette yaşanan bu olayın şokundadır. Dedikodular tüm Çukurova’yı sarmıştır.

Bir Zamanlar Çukurova 10. Bölüm Final sahnesi nefesleri kesti!

Demir ve Yılmaz iki kavak tepesinde karşı karşıya gelmiştir. Bir bir birlerine silah çeken iki başrol oyuncusu ne yaptı? Yılmaz, kıvrak bir hamle ile Demir silahına vurmuş ve silah yere düşmüştür. Demir, silah çeken Yılmaz, Fekeli’in nasihatını hatırlar ve Züleyha için Demir’i vurmaktan vazgeçer. Arkasını döner ve oradan uzaklaşmaya başlar. Bu sırada Demir, Yılmaz’ın arkasından silahını çeker, tam bu sırada Demir’in annesi “yapma” diyerek Demir’in önüne geçmeye çalışır. İşte nefes kesen sahne.. Silahlar çekildi.. Kim vuruldu? Yılmaz, arkasını döner ve hemen silahını ateşler. Demir’in annesi Hünkar vurulmuştur. Demir’de silahını ateşlemiş, Yılmaz’ı vurmuştur.

Bir Zamanlar Çukurova’nın 10. Bölümün nefes kesen final sahnesini herkes soluksuz izledi. Yılmaz’ı kim kurtaracak? Demir’in Annesi Hünkar Ölecek mi?

Hünkar karakterini oynayan Vahide Perçin’in senaryo gereği vurulduğunu ve ölmeyeceğini gelen haberler arasında. Demir annesini, Fekeli ise Yılmaz’ı hastaneye yetiştirecek.. Bu hadisenin ardından Demir ve Yılmaz’ın hapse girmeyeceği de gelen haberler arasında.

Bir Zamanlar Çukurova 10. bölüm özeti için tıklayın..