Çukur’un Yeni Fragmanı Yayınlandı!Vartolu Oğluna Kavuşacak Mı?


Güncelleme: 24 Kasım 2018 : 21:32
0

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur’un 2. sezon 11. bölüm 2. fragmanı izleyiciyle buluştu.

26 Kasım Pazartesi akşamı yeni bölümüyle sevenleriyle buluşacak olan dizinin fragmanında neler var?

OLAYLAR BİTMİYOR

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Çukur’un yeni fragmanında olay var!

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Pazartesi akşamları Show tv ekranlarında izleyicilerin beğenisine sunulan Çukur dizisinin yeni fragmanı yayınlandı.

Çukur’un 2. sezon 11. bölüm 2. fragmanında neler var? 26 Kasım Pazartesi günü yayınlanacak yeni bölümle ilgili ne gibi ipuçları içeriyor?

YAMAÇ, ÇUKUR SOKAKLARINDA

Çukur’un yeni fragmanında ilk olarak Çukur sokaklarında dolaşan Yamaç’ı görüyoruz. Çukur sakinleri tarafından artık mahallelerine dönmeleri istenen Yamaç ne yapacak?

CUMALİ, YAMAÇ’I İZLİYOR

Yamaç, Çukur’da mahalleyi dolaşırken abisi Cumali Koçovalı’nın da uzak bir evin çatısından olan bitine izlediği görülmekte.

VARTOLU OĞLUNA KAVUŞUYOR

Fragmandaki diğer bir büyük sürpriz Saadet’in doğum yapması. Çeto’yu tehdit eden Vartolu’nun, doğum yapan eşi Saadet’i ve oğlunu gördüğü sahne izleyicileri ekranlara kilitleyecek gibi görünüyor. Saadet’i görmek için Medet ile birlikte bir plan yaparak Çeto’nun karşısına çıkan Vartolu amacına ulaşabilecek mi?

Fragmanda Vartolu’nun yeni doğan bebeği de ilk kez izleyiciye gösteriliyor. Bakalım yeni bölümdee Vartolu, eşi ve oğlunu Karakuzular’ın evinden çıkartmayı başarabilecek mi?

CUMALİ ANNESİ İLE HASRET GİDERİYOR

Cumali Koçovalı’nın annesi Sultan’ı ziyarete gittiği sahne de fragmanın dikkat çeken ayrıntılarından. Çukur dizisinin 2. sezon 11. bölüm ön izleme sahnesinde babasıyla kavuşma sahnesini izlediğimiz Cumali Koçovalı bu kez de annesi ile hasret gideriyor.

SULTAN İYİLEŞİYOR MU?

Sultan Ana’nın oğlunu karşısında görünce konuşmaya ve ayaklanmaya başlaması oğlunu karşısında görmenin şokuyla hastalığını atlatabilecek mi sorularını akıllara getirdi. Sultan’ın oğluna sarılarak ağladığı sahne izleyenlere duygusal anlar yaşatacak.

İDRİS KOÇOVALI GERİ DÖNÜYOR

Çukur’un yeni fragmanında tartışmaları ekranlara yansıyan Meliha, İdris Koçovalı’yı eski günlerine dönmeye ikna edebilecek mi?