Çukurda Saadet Ne Zaman Doğuracak? Vartolu Sadiş’i Kurtarabilecek mi?


Güncelleme: 6 Ekim 2018 : 15:06
0

Çukurda Saadet Ne Zaman Doğuracak? Vartolu Sadiş’i Kurtarabilecek mi, Sadiş Ölecek mi bebeği kurtulacak mı? Yoksa Karakuzular bebeği yada sadişi öldürecek mi? Çukur’da Saadet’in karnı burnunda. Sadiş Vartoluya ulaşmak için ışıklar açıp kapatsa da, Vartolu Saadet’e bir tülü ulaşamıyor.

Bulgarların Kara Kuzulardan, Vartolu’nun yaptığı uyuşturuculardan istemesi Vartolunun elinde bir koz olarak bulunuyor. Kara Kuzular, Vartolu’ya tekrardan yeni mallar üretmesi için teklifte bulunacaklar. Vartolu bu durumu bir koz olarak kullanabilir ise Sadiş’i Kara Kuzulardan alabilir. Kara Kuzuların para ihtiyaçlarının oluşması ile Bulgarlar’a uyuşturucu yapıp satmak isteyeceklerdir. Bu malların üretimini ve gerekli malzemeleri ise Vartoludan başka kimse temin edemiyor. Kara Kuzular bu sebepten dolayı Vartoluya ihtiyaç duyacaklar.

Sadiş’in ellerinde bulunmasını koz olarak kullanacak Kara Kuzular, Vartolu malları yaptıktan sonra, onu öldürme girişiminde bulunmuştu. Bulgarlarla malları teslim ettikten sonra, Kara Kuzuların bir adamı ile birlikte çukura geri dönen Vartolu, Sena’nın sözlerinden etkilendi. Sena’nın Vartoluya seni öldürürler demesini aklından çıkaramayan Vartolu, tuzağı tahmin ederek arabadan inmişti.

Vartolu’yu arabada sanan Kara Kuzuların adamları arabayı havaya uçurarak Vartoluyu yok etmek istediler. Yani Vartoluya verdikleri sözü tutmadılar. Saadeti bile öldürrme girişiminde bulunabilirler. Bu yüzden Vartolu artık Kara Kuzulara güvenmeyecektir.

Kara Kuzulara güvenmeyen Vartolu, karnında çocuğu bulunan Sadet’i almak için daha mantıklı davranacaktır.Çukurda Saadet Ne Zaman Doğuracak? Vartolu Sadiş’i Kurtarabilecek mi, Sadiş Ölecek mi? Doğumu iyice yaklaşan Saadet, çocuğunu rahat bir şekilde Vartolu’nun yanında doğurmak istiyor. Yamaç ile iş birliği yapacak olan Vartolu, bu kez Saadet’i Kara Kuzulardan kurtaracaktır.

Fakat Kara Kuzularda bu arada boş durmayacak sürekli Yamaca diş bileleyeceklerdir. Doğal olarak Vartolu ile Birlik olan Yamaç kem gözler altında hayatını devam ettirmeye çalışacaktır. Sadisi kurtarma çalışmaları arasında Saadet ölmese bile karnındaki bebeğe bir şey olabilir. Karakuzular ellerinde tek koz olan Saadete bir şey yapmadan bırakacaklarını düşünmüyoruz. Sizce dizinin senaryosu nasıl devam edecek?