CNN Türk Suncusu Ebru Baki Neden Yok? Ayrıldı mı? Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 10 Ağustos 2018 : 09:45
0

21 Mayıs pazartesi günü CNN Türk izleyicisi sabah 9’da Parametre programını izlemek için ekran başında beklerken bir şok yaşadı. Programın ekran yüzü Ebru Baki’nin yerine başka bir sunucunun olduğunu gördü. Peki Ebru Baki neden yoktu, ayrıldı mı, gönderildi mi, geri gelecek mi, hangi kanala geçti gibi soruların yanıtını bunyqzmııda bulabilirsiniz. İşte detaylar.

21 Mayıs pazartesi günü Ebru Baki’nin yerine saat 09.00’da yeni ekran yüzü bayan bir sunucu geldi. Doğan Medya Grubunun satışından sonra Doğan Medya’ya başlı pek çok kuruluşta görev değişiklikleri yaşanmaya devam ediyor. Kanal D, Habertürk, CNN Türk ve daha pekçok kuruluşta pekçok isim yerini başka isimlere devretti. Bu isimlerden birisi de Ebru Baki oldu. Peki Ebru Baki’nin CNNTurk’den ayrıldıktan sonraki adresi belli oldu mu?

Ebru Baki CNN Türk’te Ekonomi Müdürü ve Parametre programının sunuculuğunu yapıyordu. Ebru Baki’den sonra yine sabah kuşağında “10’dan Sonra” programını sunan Ahu Özyurt’ta işten çıkartılanlar arasına girdi. Peki Ebru Baki kimdir?

İşte Ebru Baki’nin Yeni Adresi

CNN Türk’ten ayrılan Ebru Baki’nin TGRT Haber’le anlaştığı öğrenildi. Ören Ailesi ile el sıkışan Baki, TGRT Haber’de ekonomi servisini yönetecek.

Ebru Baki kimdir?

1975 İstanbul doğumludur. Marmara Üniversitesi Gazetecilik mezunu olan Ebru Baki daha okurken Hürriyet Gazetesinde ekonomi Servisinde staj yapmaya başlamış ve bu şekilde kariyerindeki ilk adımları atmıştır. İletişim bölümünden sonra Uluslararası iktisat okumuştur. Hürriyette staj yaptığı dönemden sonra aynı gazetede muhabirliğe başlamıştır.

İş hayatı, bilişim ve tüketici haberleri ile ilgili bir çok ödül almıştır. Hürriyetteki bu muhabirlik hayatından sonra ekran dönemi de başlamış oldu. 2001 yılında CNN Türk’te işe başlamış ta ki 2018 yılından işten çıkarılana kadar bu kurumda çalışmıştır. Parametre, Ebru ile Pazarlık gibi programları sundu. Kanalın ekonomi Müdürlüğünü de yaptı.