Çarpışma’da Kan Donduran Canlı Bomba Sahnesi!


Güncelleme: 23 Kasım 2018 : 17:21
0

Çarpışma dizisi ekranlara flaş bir giriş yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ‘un merakla beklenen dizisi Çarpışma dün ilk bölümüyle Show Tv ekranlarında yayınlandı.

ŞOK EDEN ANLAR

Çarpıcı konusu ve aksiyon dolu sahneleri ile izleyicileri ekrana kilitleyen Çarpışma dizisinde şok edici anlar yaşandı.

ÇARPIŞMA’NIN YÖNETMENİ KİM?

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar‘ın yaptığı Çarpışma dizisi gerçekçi ve başarılı aksiyon sahneleri dikkat çekti.

CANLI BOMBA SALDIRISI

Bir canlı bomba saldırısının an be an ekranlara yansıtıldığı dizide izleyiciler adeta koltuklarına çakıldı. Oldukça gerçekçi bir terör saldırısının yaşandığı dizide Kadir karakteri eşi ve kızını bu saldırı sonucu kaybetti.

AMİGO BAŞKOMİSER KADİR

Sarıyerspor amigosu olan bir başkomiseri canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ‘un canlı bomba sahnesindeki performansı olay yarattı.

İZLEYİCİLER ŞOK YAŞADI

Oldukça gerçekci bir sahneyi ekrana taşıyan Çarpışma dizisi canlı bomba saldırısı sırasındaki görsel efektler oyunculuklar ve izleyiciye yaşattığı karmaşa ve kaos ortamı ile büyük alkış aldı.

KIVANÇ’TAN ÜST DÜZEY OYUNCULUK

Özellikle Çarpışma dizisinin başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ’un başarılı performansına sahne olan bölümde Kadir karakterinin yaşadığı acı ve şaşkınlık izleyiciler tarafından oldukça beğeniyle karşılandı.

ÇARPIŞMA DİZİSİ HANGİ GÜN YAYINLANIYOR?

Perşembe akşamları Show Tv ekranlarında yayınlama başlayan Çarpışma dizisinin ilk bölümü dün izleyiciyle buluştu. 4 kişinin bir trafik kazası ve sonrasında yaşanacak olaylar ile kesişen hayatını anlatan Çarpışma dizisi bir Ay Yapım projesi.

ÇARPIŞMA’NIN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Çarpışma dizisinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Onur Saylak, Erkan Can ve Mustafa Uğurlu gibi önemli isimler yer alıyor.

ÇARPIŞMA DİZİSİNİN KONUSU NE?

Kadir Adalı (Kıvanç Tatlıtuğ) İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şubesi’nde görevli bir baş komiserdir.

Kadir, ailesiyle mutlu bir hayat sürerken karısını ve kızını bir terör eyleminde kaybeder. Kadir, sebep olduğu araba kazasıyla farkında olmadan hayatının bütün akışını değiştirecektir.

DÖRT ARABA, DÖRT HAYAT

Kazaya dört araba, dört hayat, dört insan karışır… Kadir, Zeynep (Elçin Sangu), Cemre (Melisa Aslı Pamuk) ve Kerem (Alperen Duymaz)…