Çarpışma Dizisi İzleniyor Mu? Reytingleri Nasıl? Total-AB-Sonuçları


Güncelleme: 23 Kasım 2018 : 11:20
0

Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolde oynadığı Çarpışma dizisinin ilk bölümü 22 Kasım Perşembe günü Show Tv’de ekranlara geldi. Çarpışma dizisi, Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu gibi genç izleyicilerin yakından takip ettikleri başrol oyuncularına sahip. Aynı zamanda sürükleyici bir konusu bulunmakta. Rakipleri arasında çok güçlü yapımlar olsada Çarpışma dizisi beklentileri karışılmayacak gibi.

Çarpışma Dizisi İzleniyor Mu? Reyting Sonuçları nasıl?

Çarpışma, Perşembe günü; Bir Zamanlar Çukurova – ATV, Bizim Hikaye – FOX, Avlu – STAR, Muhteşem İkili – KANALD, dizileri ile yarıştı. Dizilerin yayında oldukları saatlerde TRT1 de Kurtlar Vadisi Vatan ve TV8’de Çakallarla Dans 2 filmleri de yayınlandı. Peki reytingler nasıl dağıldı? Kim kazandı? Reyting savaşlarında Perşembe gününü kim zirvede tamamladı?

Yeni dizi Çarpışma izlendi mi? İzleniyor mu? Reyting oranlarından ne kadar pay alabildi? Çarpışma dizisi TOTAL grubunda ne kadar izlenme payı aldı? Çarpışma dizisi AB grubunda ne kadar izlenme payı aldı? işte tüm bu soruların cevaplarını veren reyting sonuçları:

Reyting Sonuçları nasıl?

Çarpışma Dizisinin Konusu

Kıvanç Tatlıtuğ, dizide Kadir Adalı, karısı ve kızını bir terör eyleminde kaybetmiştir. Olanlar yüzünden büyük bir suçluluk duymaktadır ve çok acı çekmektedir. İntihar etmeye karar verir. Hayatına bir araba kazasıyla son vermek isteyen Kadir, farkında olmadan bu kaza ile hayatının bütün akışını değiştirecektir. Kadir’in ölmeyi planlandığı kazaya 4 araba karışır. 4 araba, 4 hayat, 4 insan. Kadir, Zeynep, Kerem ve Cemre. Bu kazadan sonra kader onları bir daha asla birbirlerinden ayırmayacaktır. Kadir’in de dediği gibi: Çarpışan biz değildik, kaderlerimizdi!

Yaşadığı travma nedeniyle ruhen ağır yaralı olan Kadir’i yetimhaneden de tanıdığı Zeynep iyileştirecektir ve geçmişte olduğu gibi yeniden ona aşık olacaktır. Zeynep, elinden zorla alınan kızı Aylin’e, Kadir sayesinde kavuşacaktır. Kerem ve Cemre ise büyük bir sırla birbirlerine bağlanmış iki gençtir. Cemre güçlü bir avukatlık şirketinin genç varisidir. Kerem, hiçbir şeyi olmayan, hapisten yeni çıkmış ve başına daha büyük bela açmış bir gençtir; üstelik bu yeni belanın merkezinde Cemre vardır.

Çarpışma Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kadir: Kıvanç Tatlıtuğ
Zeynep: Elçin Sangu
Veli: Onur Saylak
Cemre: Melisa Aslı Pamuk
Kerem: Alperen Duymaz
Haydar: Erkan Can
Selim: Mustafa Uğurlu
Meral: Merve Çağıran
Belma: Rojda Demirer
Demir: Hakan Kurtaş
Galip: İsmail Demirci
Aslı: Sevtap Özaltun
Serpil: Gonca Cilasun
Ömer: Yıldırım Şimşek
Aylin: Gökçen Çiftçi
Deniz: Merve Nil Güder