Çarpışma Dizisi Cemre Kimdir? Avukat Cemre Oynadığı Diziler?


Güncelleme: 14 Ekim 2018 : 17:56
0

Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerinde oynadığı çarpışma dizisi çok yakında Show TV ekranlarında seyircisiyle buluşacak. Yeni dizi ile ilgili ayrıntılar da sosyal medyaya düşmeye başladı. İşte o bilgilerden birisi. Dizide Avukat Cemre isminde bir avukat yer alacak. Güzelliğiyle ve performansı ile dikkat çekecek olan bu Avukat kimdir, Cemre kim gerçek adı ne?

Dizide Zeynep isimli karakterin avukatı olarak karşımıza çıkacak olan Cemre adaleti, haktan ve hakikatten geri durmaması ile tanınan bir avukattır. Zeynep’in en zor anlarında yanında olacaktır. Bir trafik kazası sonrası yaşananları konu edinen çarpışma dizisinde Cemre karakteri kazanın sorumlusu olarak görülen Zeynep’e yardım edecek onun avukatlığını yapacaktır.

Bir nevi dizinin önemli kaynaklarından birisi olacaktır. Çünkü her an Zeynep’in yanında olacak,onu savunacak, ona bir zarar gelmemesi için ve haksızlığa uğramaması için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Çarpışma dizisinde Cemre karakterini oynayacak olan oyuncumuz Melisa Aslı Pamuk’tur. En son Kara Sevda dizisi ile karşımıza çıkan Melisa Aslı Pamuk gösterdiği performans ve güzelliğiyle göz doldurmuştur. İsterseniz Aslı Pamuk’u yakından tanıyalım.

Melisa Aslı Pamuk 1991 yılında Hollanda’da doğmuştur. Özellikle güzelliği ile ön planda olan Melisa Aslı Pamuk 2011 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci olmuştur. Sonrasında yapılan 2009 Best Model yarışmasında ise gelecek vadeden yarışmacı olarak seçilmiştir. 176 santimetre boyunda olan güzel oyuncu 58 kilogram ağırlığındadır.

[kirmizitext]Çarpışma Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler ve Rolleri <<< tıklayınız[/kirmizitext]

Üniversite eğitimini Amsterdam’da alan Melisa Aslı Pamuk 5 dil bilmektedir. Yer Gök Aşk isimli dizide 2012 yılında ilk kez kamera karşısına geçmiştir. Sinema filminde ise “G.D.O Kara Kedi” isimli yapımla ilk sinema deneyimini kazanmıştır. Asıl çıkış dizisi ise Kurt Seyit ve Şura isimli dizidir. Öncesinde oynadığı Asla Vazgeçme ve Her Sevda Bir Veda isimli projeler de kariyerindeki önemli basamaklardan birisidir.