Boxun Yıldızları Yarışması Formatı Nasıl?


Güncelleme: 4 Ekim 2017 : 19:48
1

Acun’un yeni yarışma programı Boxun Yıldızları ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. 14 yarışmacı ile ekranlara gelecek olan yarışmanın formatı, içeriği merak edildi. Boxun Yıldızları Yarışması Formatı Nasıl? Programın Survivor tarzı mı yoksa O Ses Türkiye tarzı mı olacağı tartışılmaya başladı. Konuyu sizler için araştırdık.

Evet Acun son dakika bombasını patlattı. Uzun zaman önce Acun2un yeni bir formatla ekranlara geleceği söylenmiş ancak nasıl bir yarışma olacağı ise sır gibi saklanıyordu. Yakın bir zamanda bir köşe yazısında formatın bir ring ile ilgili olduğu söylenmiş ve küçükte olsa bir ipucu verilmişti.

4 Ekimde kamuoyuna duyurulan yarışma programının ismi Boxun Yıldızları olarak açıklandı. Daha önce Ring Dışı olduğu söylenen programın kesin adı Boxun Yıldızları olarak kesinleşti. Peki Boxun Yıldızları nasıl bir program? İçeriği nasıl olacak?

Acun yeni programının sunuculuğu için 3 isimle anlaştı. Yarışmanın sunuculuğunu Dilara Gönder yapacak. Yorumlama kısmında ise Adem Kılıççı ile Bilgehan Demir olacak. Adem Kılıççı ve Bilgehan Demir yorumları ile yarışmaya renk katacaklar. Peki yarışmada hangi isimler olacak? Boxun Yıldızları Yarışmacı Kadrosunda kimlerin olduğunu aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz.


Boxun Yıldızları Yarışmacıları Kimler? Tam Kadro Erkek ve Bayan Yarışmacılar


Yarışma formatı puan usulü olacak. Şuan için aldığımız bilgilere göre yarışma puanlama usulü ile gidecek. 14 yarışmacı erkek ve bayan olmak üzre 2 takım halinde yarışacak. Her takım kendi arasında dövüşecek. Ve sonuç olarak bir erkek bir bayan olmak üzere yarışmadan 2 şampiyon çıkacak. Tabi elemenin haftalık mı olacağı konusu şuan için netlik kazanmadı. Net bilgiler geldikçe konu hakkında güncellemeleri yapacaz.

Comments are closed.