BİZİM HİKÂYE’DE NİHAL GENE YAPACAĞINI YAPTI!


Güncelleme: 1 Mart 2019 : 01:01
0

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz’in paylaştığı Bizim Hikâye dizisinde bu akşam yayınlanan 59.bölümünde olanlar oldu. Nihal gene dört ayak üstüne düştü. İşte detaylar..

NİHAL HAREKETE GEÇTİ!

Geçen haftaki bölümde Barış’ın yaşadığına dair içinde şüpheler bulunan Nihal harekete geçmişti. Barış’ın yaptığı bir hata her şeyi mahvetmişti. Oğlu düşünce kendini tutamayarak yanına gittiğinde, Savaş’ta babasını görmüştü. Bu durumu Merve ile paylaşmıştı. Merve onu annesine söylememesi konusunda uyarsa da başarılı olamadı. Annesine babasını gördüğünü açık açık söyledi. Nihal bu fırsatı kaçırmadı ve sohbet edasıyla oğlunun ağzından laf almayı başardı.

BARIŞ KÖŞEYE SIKIŞTI!

Tufan’ın kahvesine yapılan baskından ipin ucunu zor kurtaran Barış iyice köşeye sıkıştığını anladı. Cemil onu artık teslim olması gerektiği konusunda açıkça uyardı. İki gün içinde teslim olmazsa kelepçeyi koluna takacağını ve herkesin başını da belaya soktuğunu ekledi.

FİLİZ EKONOMİK SORUNLARLA UĞRAŞTI!

Filiz bir taraftan Barış meselesiyle uğraşırken, diğer yanda ekonomik sorunlara çare aramaya çalıştı. Rahmet’in de geleceğini kurtarmaya çalışırken onunla arası açıldı. Fikri’de Necibe’de aradığı şeyi bulamadı. Hep beraber, Hikmet’in dedesinden alacakları mirasın peşine düştüler. Her şeyin yoluna girdiğini düşünüyorlardı ki öyle olmadı.

BARIŞ YAKALANDI!

Bölüm sonunda, Nihal’in kurduğu tuzak bu sefer işe yaradı ve Barış polisler tarafından tutuklandı. Filiz ve Barış karşılarında Nihal’i görünce şok oldular.

Nihal meselesi izleyiciyi sıktıkça senaristlerin daha çok uzattığı görülüyor. Bir an önce bu konuya son verilip, Nihal ve oğlu gönderilmezse dizi izleyici kaybedeceğe benziyor. Barış’ın da bu durumdan nasıl yırtacağı oldukça merak ediliyor.

Yeni bölüm fragmanı çıktığında bilgileriyle birlikte paylaşacağız.