Bir Zamanlar Çukurova Müslüm Kimdir? Gerçek Adı Ne?


Güncelleme: 10 Kasım 2018 : 17:38
3

Demir’in oğlu Adnan, Haminne’nin yüzünden kaybolmuş ve birisi tarafından bebek arabası ile götürülmüştür. Demir çıkacağı yolxuluktan geri döner. Tüm çiftlik bir olur Adnan bebeği aramaya başlar. Bir türlü Adnan bulunamaz. Bu sırada birisi gelip Müslüm’ün elinde bebek arabası ile giderken görüldüğünü söyler. Demir çıldırmış bir şekilde Müslüm’ün babasının yanına gider.

Bir Zamanlar Çukurova Müslüm kimdir? Müslüm’ün oğlu Müslüm’ün çadırına giden Demir, orada Müslüm’ün babasına çatar. Babası aciz bir şekilde Demir’e cevap vermeye çalışır ama demir çok fazla baskı yapar. O sırada Müslüm gelir ve tüm gün tarlada olduğunu söyler. ŞAhitleri de vardır. Demir yanlış anlaşılma olduğunu anlayarak geri döner.

Ancak baba Müslüm bu baskıya daha fazla dayanamaz ve felç geçirir. Müslüm ise bundan çok etkilenir ve Demir’e düşman olur. Peki Müslüm kimdir? Neden böyle bir sahnede yer almıştır. Müslüm babasının felç olması sonucu Demir’e düşman kesilecek ve Yılmaz’ın tarafına geçecektir. Müslüm kimdir, gerçek adı nedir? İşte detaylar…

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Müslüm karakterin canlandıran oyuncumuz Mehmet Zerentürk’tür. Mehmet Zerentürk, Adana’da bir çok tiyatro oyununda oynamıştır. Genç bir yetenektir ve hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Yeni bilgiler geldikçe oyuncumuz hakkında yeni detayları yazımıza eklicez.

8 Kasım Perşembe çok güzel bir bölümle bir zamanlar Çukurova bir bölümü daha geride bıraktı. Aksiyon dozunda verildi heyecan dozunda verildi her şeyden azar azar vardı ama Özde vardı. bu bölümde demeyeceğim genelde anlam veremediğim tek karakter Fisun sadece dedikodu yapmaktan başka bir yolu yok olmazsa dizide ne eksilir diye düşünüyorum Cevabı da belli hiçbir şey eksilmezdi.

Yılmaz sonunda direk İntikam diye demirin üstüne gitmek yerine vekili dinleyerek akıllıca hareket yapıyor ki dizide şunun mesajı verildi. Bu bölümde sakin kafa ile hareket eden sinirli hareket eden kafadan üstündür. Demir de Aynen bunu yaptı ve sakince inceden inceye öc almak için yeni planlar yapmaya başladı.Bunu Demir’in hu’lara sürekli zarar vermesinden sonra, Yılmaz’ın sevgi ile yaklaşıp hu’ların desteğini arkasına alması ile beraber gördük. Demir evde kuş uçsa Yılmaz dan biliyor. Buda Yılmaz’dan ne kadar korktuğunu göstermektedir.

[kirmizitext]Bir Zamanlar Çukurova Çetin kimdir? Salih’in oğlu Çetin Gerçek Adı, Oynadığı Diziler?[/kirmizitext]

Yine 8 Kasım yayınlanan bölümde anlam veremediğim diğer sahne ise normalde evdeki hiçbir şey umrunda olmazken aniden benden bir şey saklıyorsunuz diye her yerde bildiren Züleyha oldu. Ne değişti de birdenbire Demir’in yaşadığı olaylar hakkında endişelenmeye başladı, gerçekten anlam veremiyorum.

[kirmizitext]Bir Zamanlar Çukurova Züleyhanın Abisi Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler[/kirmizitext]

Bir Zamanlar Çukurova Müslüm Kimdir? Gerçek Adı Ne? sorusuna ise şimdilik net yanıt veremiyoruz. Ayrıntıları geldiğinde Bir Zamanlar Çukurova Müslüm Kimdir?,Gerçek Adı Ne?, oynadığı diziler neler, sevgilisi var mı, kaç yaşında gibi soruların cevabıda ayrıntılarıyla haberimizde olacaktır.

3 YORUMLAR

  1. Sitenizi takip ettiğim doğru lakin tamamen burdan alıntıladığım yanlış. Madem istemiyorsunuz takip etmeyiz.

Comments are closed.