Bir Zamanlar Çukurova İzleniyor mu? 15 Kasım Reyting sonuçları nasıl?


Güncelleme: 15 Kasım 2018 : 20:34
0

Yeni bölümü atv ekranlarında perşembe akşamları yayımlanan “Bir Zamanlar Çukurova”,  izleniyor mu? Reyting sonuçları nasıl? Tüm detaylar haberimizde.. Bir Zamanlar Çukurova ilk bölüm yayınlandığı hafta olan 13 Eylül 2018 tarihinde reytinglerde 2. sırada kendine yer bulmuştu ardından yayınlanan tüm yeni bölümlerde ise zirvede yer aldı.

Bir Zamanlar Çukurova, geçen hafta perşembe günü yayınlanan 9. bölümde şu reyting sonuçlarını aldı: Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen yapım olmayı başaran Bir Zamanlar Çukurova, AB kategorisinde yüzde 11.29 izlenme oranı ve yüzde 28.51 izlenme payı, Total’de yüzde 13.58 izlenme oranı ve yüzde 31.94 izlenme payı ve 20+ABC1’de yüzde 13.74 izlenme oranı ve yüzde 30.43 izlenme payı alarak 100 program arasında zirvede yer aldı.

Peki, Bir Zamanlar Çukurova son bölümün ne kadar izlendi? Birinci oldu mu? 15 Kasım 2018 tarihinde yayınlanan 10. bölüm reyting sonuçları nasıl? Bir Zamanlar Çukurova 15 Kasımda Avlu, Bizim Hikaye, Muhteşem İkili gibi dizeler ile yarıştı…

15 Kasım Reyting Sonuçlarını Görüntüle

 

Bir Zamanlar Çukurova 10. Bölüm Özeti

Demir’in kolayca alt edebileceğini düşündüğü Yılmaz, Fekeli’nin gücü sayesinde Çukurova’da meydan okuyor. ‘Demir Yaman, ateş olsa cürmü kadar yer yakar. Bundan sonra buradayım, geleceği varsa göreceği de var’ diyen Yılmaz’ın, bir sonraki hamlesi tüm Çukurova’yı karıştıracak gibi. Yılmaz’ın arkasında, ezeli düşmanları Fekeli’nin olduğunu öğrenen Yaman ailesi, kendilerine savaş açan Fekeli ve Yılmaz’ı nasıl durduracak? Bebeğinin acısıyla yüreği yanan Züleyha, oğlunu kaçıranın kim olduğunu öğrenince işler çığırından çıkacak ve Çukurova’da adeta yer yerinden oynayacak!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Başrollerini Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Hilal Altınbilek’in paylaştığı dizinin yapımını Tims&B, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstleniyor. 1970’li yıllarda, İstanbul’da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay geliyor ve kader bu çifti, Adana’da Çukurova’nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıyor…