Bir Zamanlar Çukurova 11.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!


Güncelleme: 19 Kasım 2018 : 14:03
0

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın merakla beklenen 11.bölüm fragmanı yayınlandı! Perşembe akşamları bizi ekranlara kilitleyen Atv’nin sevilen dizisinin fragmanı yayınlandı.

Bir Zamanlar Çukurova 11.Bölüm Fragmanında Neler Yaşandı?

Merakla beklenen BİR Zamanlar Çukurova dizisinin 10.bölümünden sonra gözler 11.bölüm fragmanına çevrildi. Yayınlan 11.Bölüm fragmanı 11.bölümde bize neler olacağını gösteriyor. Hadi o zaman fragmanı yorumlayalım. Züleyha ilk gün ki gibi yılmazı sevmektedir. Yılmazı öldü sanan Züleyha,Yılmazı karşısında görünce çok şaşırır ve demire her şeyi anlatır “Sen hala anlamadın mı ben Yılmazın kardeşi değil Allah katında karısıyım” dedi. Züleyha, Yılmaz’a kavuşabilmek için Demir’e oyun oynamaya başlar fakat Demir bu oyunu anlar. Züleyha’nın,Gaffur’un kardeşine verdiği mektubu Demir’in eline geçer. Demir zorla Gaffur’un kardeşine kendi yazdığı mektubu Yılmaz’a göndertir ve bir buluşma yeri söyler. Yılmaz kendisine hazırlanan bu oyundan habersizce buluşma yerine gider ve Züleyha’yı bekler. Karşısında Demir’i gören Yılmaz her şeyi anlar ve boğuşmaya başlarlar. Silahlar çekildi. Yılmaz el çabukluğu ile Demiri silahsız bıraktığını sandı. Yılmaz Demir’i tam vuracakken çocuğu aklına geldi ve vazgeçip arkasını dönüp gitti. Arkasını dönen Yılmaz Demirin elindeki silahı görünce tetiğe bastı ve o sırada hünkar hanım oğlunun önüne atladı. Demir annesinin vurulduğunu görünce yılmaza ateş etti ve hem hünkar hanım hem de yılmaz vuruldular.

 Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Felekeli Ali karakterini canlandıran Kerem Alışık kimdir?

Kerem Alışık 5 Haziran 1960 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Annesi ve babası Türk sinemasının önemli isimlerinden Çolpan İlhan ve Sadri Alışık’tır. Şair Atilla İlhan ise dayısıdır. Bugüne kadar pek çok sinema dizi ve tiyatro oyununda rol alan Kerem Alışık dizi oyunculuğuna, 1995 yılında Yönetmen Ünal Küpelinin yönettiği Fırtınalar adlı dizi ile başladı. Gençliğinde bir süre Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü futbol takımında oynayan Kerem Alışık, oyuncu kimliğinin yanında dayısı Atilla İlhan gibi şairdir. Yayınlanmış iki şiir kitabı ve basılmış üç şiir albümü bulunmaktadır.Bir oğlu vardır.