Bir Tutam Aşk Dizisi Hong Ra-On Kimdir? Nerelerde Oynadı?


Güncelleme: 27 Kasım 2018 : 01:48
0

Kanal 7’de 26 Kasım’dan itibaren yayınlanan Bir Tutam Aşk dizisi şimdiden merak edilir oldu. Seyirci konusunu, yeni bölüm fragmanlarını merak ettiği gibi oyuncularının kimler olduğunu da merak ediyor. Yavaş yavaş kim kimdir öğrenmeye başlayalım mı?

Bir Tutam Aşk dizisinin başrollerinden biri olan Hong Ra-On bir kadındır. Ve insanlara yol gösterir. Daha da açmak gerekirse erkeklere kadınlar hakkındaki ilişki üzerine danışmanlık yaparak geçimini sağlar. Yani erkelere kadınları nasıl etkileyebilecekleri konusunda yol gösterir ve yöntem öğretir. Bu iş ile geçimini sağlamaya çalışır. Bir mektup vasıtasıyla Prens Lee Yeoung ile tanışır ancak ne prens Lee Yeoung onun bir erkek değil kadın olduğunu bilir ne de o Hong Ra-On onun bir prens olduğunu bilir.

Ikisi dr birbirinden habersizdir. Prens Lee Yeoung onum sarayda Harem ağası olarak kalması için çok çaba gösterir. Geçimini ve hayatını bir erkek olarak geçiren Hong Ra-On bakalım ilerleyen bölümlerde biz seyirciyi ne gibi sürprizler ile karşılayacak?

Abaca hep erkek gibi mi yaşayacak? Verdiği tavsiyeler işe yarıyor mu, prens onun erkek olmadığını anlayacak mı, erkek olmadığı öğrenilir ise onu öldürecekler mi? Bir çok soru işareti seyirci de oluşmaya başladı. Ne zaman aşık olacak? Prens Lee Yeoung onun erkek olmadığını öğrenirse ne yapacak? Bu serüven tatlı mı bitecek yoksa acı bir sona mı gebe?

Bir Tutam Aşk Dizisi Hong Ra-On Kimdir?  Kim Yoo-jung kimdir?

Hong Ra-On karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı nedir, nerelidir, yaşı kaçtır? Oyuncunun gerçek ismi Kim Yoo-jung’dur. Oyuncunun yaşı 19’dur yani 1999 doğumludur. Memleketi Güney Kore Seul’dur. Çok küçük yaştan beridir bu sektör içindedir. Yani kameraya yabancı değildir.

Bu küçük ve genç yaşına nazaran oldukça yetenekli ve başarılı bir oyuncudur. Oldukça iyi bir fizik ve çok güzel bir cilde sahiptir. Hem oyunculuk ile hem de sunuculuk ile ilgilenmektedir. Bir Tutam Aşk dizisi ile tanınan güzel oyuncu oldukça yeteneklidir. Girdiği erkek rolünü iyice benimseyerek oynaması izleyici de hayranlık uyandırıyor.  Bir de mankenlik ile de ilgileniyor. Boyuna ve fiziğine güvenen oyuncu kariyeri için gerekli çabayı gösteriyor.

Bit Tutam Aşk  Kim Yoo-jung hakkında sizinde söylemek ve eklemek istedikleriniz varsa lütfen yorum kısmından paylaşın.

Bir Tutam Aşk İlk Bölüm Özeti