Bir Tutam Aşk Dizisinin Konusu Nedir? 1. Bölüm Özeti


Güncelleme: 27 Kasım 2018 : 00:13
0

Kanal 7 ekranlarında yeni bir dizi 26 Kasım 2018 Pazaretesi itibarı ile yayınlanmaya başladı. Bir Tutam Aşk dizisi bir kore dizisidir. Bu dizi hafta içi her gün 14.45’te yayınlanacak bundan böyle.

Bir Tutam Aşk dizisinin konusu; kısaca bir kadın var ve erkek gibi yaşıyor. Ömrünü kadın gibi değil de erkek gibi geçiriyor. Günün birinde bir prens ile tanışıyor. Ancak bu prenste onun erkek olmadığını kadın olduğunu bilmiyor. Kendi hayatını bir erkek olarak geçiren kadının aşka dönüşen hikayesi anlatılıyor.

Bir Tutam Aşk ilk bölümünde neler oldu?  Sarayda harem ağası olmaya çalışan Hong Ra-On erkek kılığına girmiştir. Hong Ra-On saraydan kaçmak için çabalarken veliaht prens olan Lee Yeoung onu görür. Ve Hong Ra-On kaçamaz prens Lee Yeoung’dan.  Zavallı Hong Ra-On çok  korkmuştur. Prens Lee Yeoung durmadan erkek kılığına girmiş olan Hong Ra-On’u sorgular. Harem ağaları imparator için gözlerini karartır gerekirse canlarından dahi vazgeçerler. Biri sarayda harem ağası olmak için belli başlı şartlardan geçmelidir. Bu şartlardan ilki harem ağası olacak kişinin erkek olmasıdır. Ve harem ağası olmak için ise muayeneden geçirilir. Muayene günü gelince Hong Ra-On çok korkar. Ama o muayene olacak iken imparator kraliçe rahatsızlık geçirir  ve Hong Ra-On muayene olmaktan kurtulur. Çünkü eğer erkek değilde kadın olduğu öğrenilirse canı ile ödeyecektir. Her ne oldu ise oradaki görevli Hong Ra-On’un belgelerine yanlışlıkla erkek olduğu bilgisi onaylar. Ve harem ağası sınavına girmek için seçilir. Bu harem ağası sınavından geçemeyenler saraydan ayrılmak zorunda kalır. Prens Lee Yeoung onun sarayda kalabilmesi için herşeyi yapar. Prenses Hong Ra-On’un sınav kağıdını okuyor, onun sorulara verdiği cevapları okuyunca çok kızar. Onu öldürmeyi düşünür.

Yeni bölümlerinde neler olacak, Hong Ra-On’un erkek olmadığı anlaşılacak mı,saraydan kovulacak mı, onu kim kurtaracak? Hep beraber izleyip gireceğiz. Bakalım Bir Tutam Aşk dizisinde neler olacak?Aşk kıvılcımı nasıl alevlenecek? Bir Tutam Aşk isimli kore dizisinin ismi Love İn The Moonlight diye geçiriyor. Ve hafta içi her gün saat 14.45’te yeni bölümleri ile seyirci ile buluşacak. Keyifli seyirler dileriz.