Bir Mucize Olsun Yağız Kim? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler


Güncelleme: 14 Nisan 2018 : 02:56
0

30 mart cuma yayın hayatına başlayan Bir Mucize Olsun dizisinde konuyu ve karakterleri tanımaya devam ediyoruz. Birbirinden başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizide dikkat çeken karakterlerden biri de Yağız. Bir Mucize Olsun Yağız kim? Gerçek Adı? Oynadığı diziler? 

Cumartesi akşamları yayınlanan ve konusuyla dikkat çeken Bir Mucize Olsun dizisinde Cihan Ünal gibi usta isimler de yer alıyor Su Kutlu gibi genç oyuncular da. Bu genç oyunculardan biri de Yağız karakterine hayat veren Anıl İlter. Anıl İlter ekranlarda görmeye alışık olduğumuz bir isim aslında. Fakat Bir Mucize Olsun dizisinde oldukça silik bir karaktere hayat veriyor.

Bir Mucize Olsun Yağız karakterinin dizideki rolünden kısaca bahsettikten sonra karaktere hayat veren Anıl İlter’le ilgili detaylı analizler haberimizde yer alacak. Bir Mucize Olsun Yağız, Azim Sancaktar’ın oğludur. Zevkin sefanın içinde büyümüş, zorluk nedir bilmemiş, nişanlı olduğu halde hala çapkınlık peşinde olan bir gençtir. Ve nişanlısı da Yağız’ın onu aldattığının farkındadır. Elinden hiç bir iş gelmediği gibi bunun için suçluluk da duymaz.

Bir Mucize Olsun Yağız kim sorusunu yanıtladıktan sonra Anıl İlter kimdir sorusuna değinelim. Anıl İlter; 1980 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Kocaeli Üniversitesi Spor Akademisi bölümünde mezundur. Spor Akademisinden mezun olduktan sonra belli bir dönem profesyonel olarak futbol oynamıştır. Üniversite eğitimi aldığı sırada bir gün sunum yapması istenmiş ve hocaları tarafından oldukça beğenilmiştir. Ardından bütün sunum ve sunuculuk görevleri Anıl İlter’e verilmiştir. Ve bu alanda eğitimler almıştır.

Daha sonra kendisine oyunculuk teklifleri gelmeye başlamış ve Kuşdili oyunculuk merkezinde eğitimler almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2008 yılında Hande Ataizi ile Ece isimli dizide yaşamıştır. 2010-2012 yıllarında Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde rol almış ve bu diziyle ünlenmiştir. 2010 yılında ilk sinema filmi Bir Avuç Deniz’de rol almıştır. 2014 yılında Üç Arkadaş ve Kızıl Elma dizilerinde oynamıştır.

Bir Mucize Olsun dizisinin çok uzun ömürlü olacağını düşünmesek de bu kadronun daha farklı bir senaryoda buluşmuş olmasını isterdik.

Şimdilerde Bir Mucize Olsun Yağız karakteriyle izleyici karşısına çıkan Anıl İlter’e yeni rolünde başarılar dileriz. 

https://www.youtube.com/watch?v=0Ap2IFzYd9A