Bir Mucize Olsun Fırat Kim? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 6 Nisan 2018 : 15:41
0

6 nisan cuma ilk bölümü ile ekrana gelen Bir Mucize Olsun zengin oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor. Dizide büyün karakterler oldukça başarılı ve performanslarıyla dikkat çekiyor. Bu isimlerden biri de Bir Mucize Olsun Fırat karakterine hayat veren oyuncu Rıdvan Aybars Düzey. Bir Mucize Olsun Fırat kim?

Bir Mucize Olsun Fırat dizide nasıl bir rolü üstleniyor?  Yirmili yaşlarının sonunda olan Fırat, Çukurdere’de doğmuş büyümüş bir gençtir. Çöpçülük yaparak hayatını kazanan Çukurdere mahallesinin taşkın ve bıçkın  delikanlısıdır.  Damla’ya deli gibi aşıktır. Ama bu aşkı Damla tarafından hiç bir zaman karşılık bulamaz. Hırsı öfkesi ve deliliği hep bundan dolayıdır  İsyankar fevri ve gözü kara bir adamdır.  Damla için ölür de öldürür de. Sağı solu belli olmayan Fırat, adı gibi deli ve hareketlidir. Dizide onun bu taşkınlıklarına sıklıkla tanık olacağız.

Bir Mucize Olsun Fırat kim sorusunu yanıtladıktan sonra Fırat karakterine hayat veren  Rıdvan Aybars Düzey, 1986 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Oyuncu olmaya karar verdikten sonra Atölye Kraft’ta Oyunculuk Eğitimi alan Aybars Düzey, 2010 yılında sinema filmi ile oyunculuğa il adımı atmıştır. Beyaz ekranla taşıması 2014 yılında Benim Adım Gültepe dizisiyle olmuştur.Akabinde  Maral, Kahireli Palas, Kanıt Ateş Üstünde dizilerinde rol almıştır. Son olarak Fox Tv’de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni sezon kadrosuna dahil olmuştur ve Şehzade İbrahim karakterini canlandırmıştır.

1.83 boyunda 73 kg ağırlığında ve yeşil gözlere sahiptir. Özellikle Burak Aksak’ın yazıp yönettiği Salur Kazan Zoraki Kahraman filminde kuzgun karakterini canlandırmakla kalmayıp rolünü yaşayan, performansıyla adından uzun süre söz ettiren oyuncudur Rıdvan Aybars düzey.

Sanatın her dalına ilgi duyan Rıdvan Aybars Düzey aynı zamanda gitaristlik de yapmaktadır. Heyecanlı, hareketli ve deli dolu bir insandır. Oyunculuk mesleğini başarıyla yerine getiren üstlendiği tüm rolleri hakkıyla oynayan Rıdvan Aybars Düzey’e Bir Mucize Olsun Fırat rolünde başarılar dileriz.

Sizler Bir Mucize Olsun Fırat karakterini nasıl buldunuz? Oyuncuların birbiriyle ve senaryoyla uyumu sizce nasıl? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.