Bir Litre Gözyaşı Dizisi İzleniyor Mu? Reytingleri Nasıl? Total-AB-Sonuçları


Güncelleme: 26 Kasım 2018 : 11:18
0

Miray Daner, Mert Yazıcıoğlu, Sanem Çelik, Tolga Tekin ve Mehmet Aykaç gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Bir Litre Gözyaşı dizisinin son bölümü 25 Kasım Pazar günü Kanal D’de ekrana geldi. Bir Litre Gözyaşı dizisi, Miray Daner, Mert Yazıcıoğlu ve Mehmet Aykaç gibi genç izleyicilerin yakından takip ettikleri başrol oyunculara da sahip. Aynı zamanda sürükleyici bir konusu bulunmakta. Bir genç kızın hastalığı ve aile dramı üzerinden ilerleyen Dizinin reytingleri geçtiğimiz hafta artış kat etti ancak biraz daha yükselmesi gerekiyor. Peki dizi nasıl sonuçlar alıyor?

Bir Litre Gözyaşı İzleniyor mu? Reyting Sonuçları Nasıl Geldi?

Bir Litre Gözyaşı zorlu bir günde yayın hayatına devam etse de rakipleri arasından yine de iyi sonuçlar elde ediyor diyebiliriz. Dizinin rakiplerine baktığımız zaman ise TV8’de O Ses Türkiye, Show TV’de Çarpışma tekrarı, Star TV’de Öldürme Arzusu filmi, TRT 1’de Elimi Bırakma ve FOX ekranlarında ise Savaşçı dizilerini görüyoruz.

Peki reyting sonuçları nasıl geldi? Pazar gününün zirvesinde hangi dizi yer aldı?

Yeni bölümüyle ekrana gelen Bir Litre Gözyaşı izlendi mi? İzleniyor mu? Reyting oranlarından ne kadar pay alabildi? Bir Litre Gözyaşı dizisi TOTAL grubunda ne kadar izlenme payı aldı? Bir Litre Gözyaşı dizisi AB grubunda ne kadar izlenme payı aldı? Bir Litre Gözyaşı dizisi ABC1 grubunda ne kadar izlenme payı aldı? İşte tüm bu soruların cevaplarını veren reyting sonuçları:

Reyting Sonuçları Nasıl?

Sonuçlarla ilgili genel analiz yarın burada olacak. Dizinin yeni bölüm değerlendirilmesi yapılacak. Bir Litre Gözyaşı geçen haftaya göre bu hafta düşüşler yaşadı hatta ABC1 grubunda neredeyse 1 reyting kayıp yaşandı. İşte sonuçlar..

TOTAL

12 BIR LITRE GOZYASI KANAL D 20:46 23:50 3,49 7,76

AB

9 BIR LITRE GOZYASI KANAL D 20:46 23:50 3,48 7,73

ABC1

13 BIR LITRE GOZYASI KANAL D 20:46 23:50 3,26 6,96

Bir Litre Gözyaşı dizisinin son iki bölümünde kadroya dahil olan Ali’nin annesiyle ilgili olarak merak ettiğiniz her şey bu sayfada..

Bir Litre Gözyaşı Ali’nin Annesi! Aysun Metiner Kimdir?