Bir Litre Gözyaşı Zeynep Kimdir? Rol Aldığı Diziler?


Güncelleme: 21 Ocak 2019 : 11:36
0
Bir Litre Gözyaşı Zeynep

Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan, yenilenen oyuncu kadrosuyla gençlik teması olarak devam edecek olan, Medyapım & MF Yapım ortak yapımcılığında ekrana gelen dizi Bir Litre Gözyaşı Pazar günü 14.bölümüyle yayında olacak. Bakalım yeni format seyirci tarafından beğenilecek mi?

Dizinin kadrosu ise şekillenmeye devam ederken genç bir isim daha diziye dahil oldu. Ancak biz ilk olarak dizinin 13.bölümünde neler yaşandığını hatırlayalım.

Bir Litre Gözyaşı 13.Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Annesinin Cihan ile konuşup aralarının bozulmasına sebep olduğunu öğrenen Mahir, evi terk eder. Mahir’in şimdi tek isteği Cihan’la bir araya gelmektir. Ayla’dan Mahir’in gönlünün Cihan’da olduğunu öğrenen Hande ise çılgına döner. Cihan’dan intikam almak için kolları sıvar.

İşten atıldığını öğrenip dükkanda çalışmaya başlayan Figen’in çabaları yetersiz kalır. Borçlarla uğraşan Muzo bir de dükkanın başına gelenler ile uğraşmak zorunda kalır. Cihan’ın hastalığı yetmezmiş gibi, yeni yılda parasızlıkla sınanacak olan aileyi zor günler beklemektedir.

Yeni yılı karşılamak üzere şehir dışına geziye giden gençlerin eğlenceli ama bir yandan da gergin yılbaşı macerası, Cihan ve Mahir’in başına gelen felaket ile beklenmedik bir şekilde son bulur!

Bir Litre Gözyaşı Zeynep (Şeyma Baday) Kimdir?

1997 yılının Haziran ayında dünyaya gelen Şeyma Baday İkizler burcudur. Baba tarafından aslen Batman’lıdır ve Batman’da doğmuştur. Boyu 1.63 cm, kilosu ise 51’dir. Sunucu ve muhabir kimliğinin yanı sıra 2017 yılında Seni Kimler Aldı isimli dizide Nazlı karakterini canlandırarak oyuncu olarakta televizyon ekranlarında yer almıştır. Bir dönem ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil tarafından sunulan Çarkıfelek yarışmasında yer almıştır.