BİR LİTRE GÖZYAŞI DİZİSİNDE ŞOK AYRILIK!


Güncelleme: 7 Ocak 2019 : 23:19
1

Başrollerinde Sanem Çelik, Tolga Tekin, Miray Daner gibi oyuncuların rol aldığı, Kanal d’de Pazar akşamları yayınlanan, Bir Litre Gözyaşı dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. İşte Detaylar..

SANEM ÇELİK ARTIK YOK

Dizide Cihan’ın annesi “Figen” karakterine hayat veren Sanem Çelik kendi isteğiyle diziden ayrıldı. Dizinin bundan sonraki bölümlerinde yer almayacağı söyleniyor. Oyuncunun başka bir dizi projesi ile anlaşma aşamasında olduğu için, diziyle yolları ayırdığı düşünülüyor. Diziden ölerek mi, yoksa bir yere gönderilerek mi ayrılacak? Yeni yıl tatilinden sonraki bölümde anlaşılacağı tahmin ediliyor. Ayrıca, yeni projesiyle ilgili de, net bir bilgi bulunmuyor. Fakat, elimize ulaştığı zaman gerekli bilgiyi vereceğiz. Şimdi “Bir Litre Gözyaşı”nın son bölümünde neler oldu? Hatırlayalım.

BİR LİTRE GÖZYAŞI SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

MAHİR EVİ TERK ETTİ

Mahir, annesinin Cihan’la konuşup, kendisini terk etmesini istediğini öğrenmişti. Bunun üzerine resti çekip evi terk etmişti. Cihan’la yeniden bir araya gelmek için uğraşıyordu. Diğer taraftan, Mahir’in kendisine duygusal anlamda bir şey hissetmediğini öğrenen Hande, hayal kırıklığı yaşamıştı.

HANDE CİHAN’A CEPHE ALDI

Ayla, Mahir evi terk ettikten sonra, Hande’den yardım istedi. Ona, Mahir’in hala Cihan’ı sevdiği bilgisini verdi. Hande ise bu haberi duyduktan sonra çılgına döndü ve Cihan’dan intikam almaya karar verdi.

AİLE İÇERİSİNDE EKONOMİK SIKINTILAR BAŞGÖSTERDİ

Cihan’ın ailesi tarafında da sıkıntılar bitmek bilmedi. Figen işten atılma haberiyle şok oldu. Dükkânda çalışmaya başladı. Ancak çabaları ne yazık ki yeterli olmadı. Muzaffer ise borçlara çare bulmaya çalışırken, dükkâna icra gelmesiyle şok oldu. Bir de bununla uğraşmak zorunda kaldı. Cihan’ın hastalığının üstüne, bir de geçim sıkıntısı eklenince, aile yeni yılı oldukça zorlukla mücadele ederek bekledi.

GENÇLERİ YENİ YILDA BEKLENMEDİK BİR FELAKET KARŞILADI

Cihan yeni yıla Mahir ve arkadaşlarıyla girmek istedi. Bunun için şehir dışına kayak gezisine gittiler. Sorunsuz bir şekilde yeni yılı karşılarken, Cihan ve Mahir’in başına beklenmedik bir felaket geldi.

Yeni bölüm fragmanı geldiğinde, hem bölüm hem de, Sanem Çelik ile ilgili detayları da sizlerle paylaşacağız.

1 YORUM

  1. çok güzel bir dizi sıcacık ,kaliteli oyunculuk , küfürsüz, vurdulu kırdılı değil ve o kadar iyi işlenmiş ki diziye yazık etmeyin çok iyi bir iş olmuş tebrikler.

Comments are closed.