BİR LİTRE GÖZYAŞI DİZİSİNDE ŞOK EDENLER ÖLÜMLER!


Güncelleme: 28 Ocak 2019 : 03:53
0

Düşük reytinglerden dolayı konsept değişikliği yapan, Bir Litre Gözyaşı dizisi de bu akşam itibariyle yayın hayatına 14.bölümüyle geri döndü. Fakat, çıkan bazı oyuncuların sürpriz ölümleri kafalarda soru işaretlerine neden oldu? İşte detaylar…

FİGEN’İN ESRAENGİZ ÖLÜMÜ DİKKAT ÇEKTİ!

Dizinin, Cihan’ın sahnesiyle ve 5 sene sonra yazarak başlaması dikkat çekti. Annesi, Figen karakterinin de öldüğü söylendi. İşin tuhaf yanı, Sanem Çelik’in canlandırdığı Figen karakterinin ne zaman öldüğünün belirtilmemiş olmasıydı. Mezarlığa gittiklerinde, ölüm tarihlerinin çiçeklerle kapatılmış olması, gözden kaçmayan detaylar arasındaydı. Nasıl öldüğünü henüz kimse açıklamadı. İlerleyen bölümlerde dile getirilir mi bilemiyoruz. Dizinin orjinalinde, Figen karakteri finale dek hikâyede yer alıyordu. Senaryodan ayrılsa bile, ölme ihtimali izleyiciler tarafından pek beklenmiyordu. Bir yere gönderilir ya da babasıyla boşanma yazılır gibi bir beklenti oluşuyordu. Ancak, yeni versiyonda ne yazık ki Figen ölmüş olarak gösterildi.

ARTIK CİHAN HASTA DEĞİL!

Hikâyenin ana teması, Cihan’ın tedavisi olmayan hastalığı üzerine kuruluydu. Orijinal versiyonuna göre gidildiğinde, finale kadar hasta olarak yazılması bekleniyordu. Fakat, bu beş senelik zaman atlamasında, Cihan mucizevi bir şekilde iyileşmiş olarak karşımıza çıktı. Dizinin yeni versiyonunda, hikâyenin bambaşka yerlere sapacağı da anlaşılmış oldu.

MAHİR ÖLDÜ AMA KEREM OLARAK DÖNDÜ!

Cihan’ın erkek arkadaşı olan Mahir’de öldü gösterildi. Başta izleyici nasıl öldüğünü anlamlandıramadı. Çünkü son yayınlanan bölümde, oldukça ikisi mutlu bir şekildeyken dizi bitmişti. Sonrasında, bir sahnede Cihan” Mahir’in o kulübeden çıkmasına izin vermeseydim. Mahir ölmeyecekti” demesi kafaları karıştırdı. Papatya’nın da “Mahir sana yardım getirmek için gitti” diye cevap vermesi, bizim görmediğimiz zamanda, ikisinin bir yerde mahsur kaldığı ve Mahir’in de bu yüzden öldüğü anlaşılmıl oldu. Fakat fragmanda da gördüğümüz gibi, “Mahir” karakterini canlandıran Mert Yazıcıoğlu diziden ayrılmadı. Seyircinin kafasını daha da karıştıracak, “Kerem” karakteriyle dönüş yaptı. Cihan bir şirkette çalışmaya başladı. Kerem yani Mahir’de, o şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Cihan’ın karşısına çıktı. Cihan onu görünce gözlerine inanamadı. Ancak, Mahir olarak bildiğimiz Kerem, onun adını duyunca da, görünce de bir tepki vermedi.

HAFIZA KAYBI MI VAR?

İzleyicilerin yorumlarının büyük çoğunluğu, Mahir’in o bahsedilen kazada, hafıza kaybı yaşayıp yeni bir kimliğe büründüğü yönünde ilerliyor. Çünkü Mahir ve Cihan çifti sevilmişken ve zaten oyuncu da dizideyken, yeni bir karakter yaratmaları anlamsız geliyor. İlerleyen bölümlerde her şey daha da iyi anlaşılacaktır.