Bir Litre Gözyaşı 14.Bölümde Çalan Şarkı? Bir Litre Gözyaşı Son Bölümde Çalan Şarkı?


Güncelleme: 27 Ocak 2019 : 23:02
0
Bir Litre Gözyaşı Soner Avcu

Kanal D ekranlarının başarılı dizisi Bir Litre Gözyaşı yepyeni 14.bölümüyle seyirci ilgisini çekmeye devam ediyor. Medyapım ve MF Yapım imzalı dizinin başrollerini Tolga Tekin, Miray Daner ve Mert Yazıcıoğlu paylaşıyor. Senaryosunu Hayal Taciri ve Eren Azak’ın yazdığı dizide bu hafta da heyecan dolu ve aşk dolu dakikalar yaşanacak. İlk olarak dizinin 14.bölüm özetini ve yeni bölümde neler yaşandığını öğrenelim.

Bir Litre Gözyaşı 14.Bölüm Özet! Yeni Bölümde Neler Yaşandı?

Cihan ve Mahir’in dağ evinde mahsur kaldıkları olayın üzerinden beş yıl geçmiştir. Mahir’in beklenmedik kaybının ardından, annesinin ölümüyle de zor günler yaşayan Cihan ve Yürekli ailesinin diğer fertleri, yaşadıkları acıları geride bırakmış, Cihan kendinden beklenin aksine Mahir’i kalbine gömüp, hayata sıkı sıkı sarılarak ailesini bir arada tutmayı başarmıştır. Ne olursa olsun hayata devam etmek gerektiğine inanan Cihan, mutlu bir evlilik hazırlığındayken, renk uzmanı olarak çalıştığı tekstil firmasını satın alan yeni patronu Kerem’in hayatına girmesiyle yeniden darmadağın olacak ve geçmişte üstünü örttüğü gerçeklerle yüzleşmeye başlayacağı yeni bir savaşa girecektir.

Bir Litre Gözyaşı 14.Bölümde Çalan Şarkı? Kim Söylüyor? Sözleri Nasıl?

Bir Litre Gözyaşı dizisinin heyecan dolu yepyeni bölümünde çalan bir şarkı seyircinin beğenisini kazandı. Buna göre çalan şarkıyı seslendiren kişinin ismi Soner Avcu’dur ve şarkının ismi ise “Rüya”dır. İşte o şarkı..

RÜYA