BİR LİTRE GÖZYAŞI DİZİSİNDE YENİLİKLER VAR!


Güncelleme: 10 Ocak 2019 : 22:10
0

Geçtiğimiz yazımızda,  Kanal d’de yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisinde, “Figen” karakterine hayat veren Sanem Çelik’in  ayrıldığını duyurmuştuk. Oyuncunun yeni bir proje için ayrıldığı düşünülüyordu. Dizide “Figen” karakterine ne olacağı henüz bilinmiyordu. Ancak dizideki değişiklikler bu kadarla sınırlı kalmıyor. İşte detaylar..

5 OYUNCU DAHA AYRILDI

Sanem Çelik’in ayrılması izleyicilerde şok etkisine neden olmuştu. Çünkü dizinin Kore’deki orijinal versiyonunda, “Figen” karakterinin son bölüme kadar dizide yer aldığı biliniyordu. Fakat, ayrılan sadece Sanem Çelik değil. Beş karakterin daha yeni bölümlerde yer almayacağı bildiriliyor. Yapımda, “Suna” karakterine hayat veren Goncagül Sunar, Mahir’in doktor babası “Cüneyt”i canlandıran Erdal Bilingen’de diziden ayrılan oyuncular arasında geliyor. Ayrıca, “Hande” karakterini oynayan, Nur Berfin Çiroğlu, Figen’in annesi rolüyle izleyici karşısına çıkan “Nur Sürer” ve “Selin” karakterini canlandıran Melis Hacic’in de, senaryo gereği ekiple yollarını ayırdığı söyleniyor. Aynı anda bu kadar çok kişinin diziden ayrılması seyirciyi şaşırtıyor. Yılbaşı tatilinden sonra yayınlanacak ilk bölümde, yer almayacakları düşünülüyor. Peki neden bu kadar çok ayrılık yaşandı? Bakalım.

GENÇLİK DİZİSİ OLARAK DEVAM EDECEK                   

Bir Litre Gözyaşı, başından beri dram dizisi olarak ekrana geliyordu. Dizinin odak noktasını da, başroldeki Miray Daner’in canlandırdığı, “Cihan” karakterinin ölümcül ve tedavisi olmayan hastalığı oluşturuyordu. Ancak yeni bölümler de formatından biraz uzaklaşacağı konuşuluyor. Genç karakterler üzerine yoğunlaşıp, sadece belli kitleye hitap eden, bir dizi olacağı iddia ediliyor.

4 YILLIK ZAMAN ATLAMASI YAPILACAK

Ocak’ın üçüncü haftasından itibaren yayınlanmaya başlayacak yeni bölümlerde, 4 senelik zaman atlamasının yapılacağı, gelen ilk haberler arasında yer alıyor. Büyük ihtimalle, dört sene sonra diye gösterilecek bölümlerde, ayrılan karakterlerin dizide olmayacağı tahmin ediliyor.

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre, Yürekli ailesinin hikayesi, Tolga Tekin’in canlandırdığı “Muzaffer” karakterinin kardeşleri üzerinden gitmesine, karar verildiği söyleniyor.

4 senelik zaman aşımından sonra, Cihan’ın hastalığının nasıl bir evrede olacağı da seyirciler tarafından büyük merakla bekleniyor. Son bölümde “Hande” karakteri Cihan’a Mahir yüzünden bilenmişti. O da diziden ayrılacağı için, hikâyesine nasıl son verileceği henüz bilinmiyor.