ŞOK HABER BİR LİTRE GÖZYAŞI FİNAL YAPIYOR!


Güncelleme: 29 Ocak 2019 : 18:44
0

Kanal d’de Pazar akşamları yayınlanan, düşük reytinglerinden dolayı format değişikliğine giden Bir Litre Gözyaşı dizisinin final yapacağı açıklandı. İşte detaylar..

3 ŞUBAT PAZAR AKŞAMI SON BÖLÜM YAYINLANACAK

Başrollerinde, Miray Daner ve Mert Yazıcıoğlu’nun yer aldığı Bir Litre Gözyaşı dizisinin, önümüzdeki Pazar yayınlanacak 15.Bölümüyle final yapılmasına karar verildi. Yayınlanmaya başladığı günden beri, beklenen reytingleri karşılayamıyordu. Bu sebeple 13.bölümden sonra dizide format değişlikliği yapılmıştı. Başta Sanem Çelik olmak üzere, 9 oyuncunun birden rollerine son verilmişti. Özellikle, Sanem Çelik’in ayrılması da seyirci de büyük şok etkisi yaratmıştı. Çünkü orijinal versiyonda Figen karakteri dizinin son bölümüne kadar hikâyede yer alıyordu. Ayrıca, dizinin can damarı karakterlerinden de bir tanesi olarak ön planda yer alıyordu. Hikâyenin sadece gençlik dizisi olarak devam etmesi planlanıyordu. Ana teması oluşturan, Cihan’ın tedavisi olmayan hastalığı konusu bile es geçildi. Aradan 5 sene geçti ve Cihan nedeni anlaşılamaz şekilde iyileşmiş olarak karşımıza çıktı. Figen karakteri de, belirsiz bir şekilde ölmüş yazıldı. Görünüşe göre, bu değişiklikler de izleyici çekmek yerine, daha çok diziden uzaklaştırdı. Üç haftalık aradan sonra yayınlanan, 14.bölüm de oldukça düşük bir reyting aldı.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Geçtiğimiz Pazar günü yayınlanan 14.bölümde 5 yıllık bir zaman atlaması yapılması dikkat çekmişti. Cihan’ın o çaresiz hastalıktan ebediyen kurtulması seyircileri şaşırtmıştı. Önemli rollerden biri olan anne Figen karakteri de sebebi açıklanmadan öldü gösterildi. Mezar taşlarında ölüm tarihlerinin çiçeklerle kapatılması kafalarda soru işaretlerine neden olmuştu. En büyük şok gelişme ise, Mahir cephesinde meydana gelmişti. Oyuncu dizide olduğu halde, tuhaf bir hikayeyle ekran geldi. Cihan, onun öldüğünden bahsederken, Mahir başka bir kimlikle ve yeni bir hayatla ortaya çıkmıştı. Cihan’ın işe başladığı şirkette, yönetim kurulu başkanı olarak karşısına dikildi. Üstelik onu hiç tanımaması da seyircileri şaşırttı. Hafıza kaybı ya da tanımamazlıktan gelme gibi tahminler yürütüldü. Mahir’in annesinin bu işte bir parmağı olduğunu düşünenler oldu. Fakat, tüm bu tahminler ve akıl yürütmeler havada kalacağa benziyor. Çünkü tek bir bölümde, bütün konuların toparlanması imkânsız gözüküyor. Normal bir bölümde Bir Litre Gözyaşı’nın ekrana veda edeceği