Bir Litre Gözyaşı Ali’nin Annesi! Aysun Metiner Kimdir?


Güncelleme: 23 Kasım 2018 : 14:15
0

Kanal D ekranlarının Pazar akşamları yayın hayatına devam eden, Medyapım ve MF Yapım ortak yapımcılığında ekrana gelen, başrollerini Miray Daner, Mert Yazıcıoğlu, Sanem Çelik, Tolga Tekin ve Mehmet Aykaç gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizi bu hafta 8.bölümüyle ekrana geliyor.

Sevilen dizide Mahir ve Cihan’ın aşkı en az dizinin hastalık konusu kadar ilgi çekmeye devam ediyor. Bu gidişatta hikayeyi şekillendirecek yepyeni bir isim kadroya dahil oluyor.

Bir Litre Gözyaşı Aysun Metiner Kimdir? Oynadığı Diziler?

Başarılı oyunculuk performansıyla göz dolduran Aysun Metiner’in oyunculuk serüvenine baktığımızda birçok dizide rol aldığını görüyoruz. Peki oynadığı diziler hangileri? Oyuncu bugüne kadar Sıdıka, Asmalı Konak, Hayatımın Rolü ve son olarak da Çoban Yıldızı dizisinde rol aldı.

Aysun Metiner, Bir Litre Gözyaşı dizisinde ise hikayeye bambaşka soluk getirecek bir karakter Ali’in annesi rolüyle Aysun Metiner olacak ve oyuncu dizide Şebnem karakterine hayat verecek.

Bir Litre Gözyaşı 7.Bölümde Neler Olmuştu?

Kocasının kendisini aldattığını düşünen Figen, Muzo’yla ipleri koparma noktasına gelir. Tefeciye borçlandığını karısından gizleyen Muzo, Figen’in gazabına uğrar. Ailesinin parçalanmaya başladığını gören Cihan duruma el koymaya karar verir. Ancak yaşadığı ağır baskı yüzünden hastanelik olur. Sevdiği kızı kaybetme korkusu yaşayan Mahir artık duygularını daha fazla saklayamayacaktır. Mahir’in Cihan’a aşık olduğunu öğrenen Ali, Mahir’den kurtulmanın yollarını arar.

Öte yandan Cihan ölmeden önce yapılacaklar listesini hayata geçirmeye devam eder. Ancak sıradaki hayali daha öncekilerine hiç benzemez. Amaçlarına ulaşmak için neredeyse hayatlarını ortaya koyarlar. Mahir ve Cihan tehlikenin üzerine yürürken, Ali de Mahir’i yolundan çekmek için kendi planını ortaya koyar.

Bir Litre Gözyaşı Dizisi 7.Bölümde Çalan Kurşuni Renkler Şarkısı Kim Söylüyor. HABERİMİZDE..

Bir Litre Gözyaşı Son Bölümde Çalan Şarkı? Kurşuni Renkler Kim Söylüyor? Sözleri!

Bir Litre Gözyaşı 8.bölümüyle 25 Kasım Pazar akşamı 20:00’da Kanal D ekranlarında. Kaçırmayın.