Bir Litre Gözyaşı Bitiyor mu? Bir Litre Gözyaşı Cihan Ölüyor mu?


Güncelleme: 17 Kasım 2018 : 22:59
0

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Bir Litre Gözyaşı bir türlü istenilen reyting sonuçlarını elde edemiyor. Peki dizi final mi yapıyor? Hepsi ve daha fazlası haberimizde..

Bir Litre Gözyaşı Son Bölümde Neler Oldu? Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Medyapım ve MF Yapım ortak yapımcılığında yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisinde geçen hafta hastalığını öğrenen Cihan’ın öğrendikten sonraki süreci anlatıldı. Ali’nin Cihan’ın hastalığı üzerine onu terk etmesi ve tüm seyircinin de istediği gibi Mahir ile yavaş yavaş yakınlaşması seyirciden tam not aldı. Yeni bölüm tanıtımları ise ilk tanıtım hastalığın derinliğine inileceği yönündeydi ve seyircinin ilgisini çekmişti ancak ikinci tanıtımla seyirciyi şok edecek detaylar yer aldı. Dilerseniz o tanıtımları da hatırlayalım.

Bir Litre Gözyaşı Reyting Durumu Nasıl? Dizi Final Yapacak mı?

Kanal D şimdilik şans tanısa da dizinin reyting grafiği kanalın istediği düzeye henüz çıkamadı. Bu da dizinin final yapacak mı sorularını beraberinde getirdi. Seyirci bir yandan üzülürken bir yandan da bitmemesi için sıkça yorum yapmaya başladı.

Dizi geçtiğimiz hafta totalde ufak bir artış yaşasa da tüm gruplarda en az 4+ sonuçlar elde etmek zorunda olduğunu söyleyelim. Aksi takdirde kanalın tahammülünün kalmadığını da belirtelim.

Bir Litre Gözyaşı Son Bölüm Reytingleri!

Totalde 3,58 reyting alan yapım AB grubunda ise 3,35 reytingle bekleneni vermedi. Ancak yükselmesi için potansiyeli de olduğunu belirtelim.

Peki Bir Litre Gözyaşı dizisi nerede çekiliyor, hatırlamak isteyenler için onu da belirtelim.

Bir Litre Gözyaşı Yürekli Pastanesi Nerede? Hangi Semtte?