Bir Litre Gözyaşı Yürekli Pastanesi Nerede? Hangi Semtte?


Güncelleme: 14 Ekim 2018 : 23:03
0

Miray Daner, Mert Yazıcıoğlu, Tolga Tekin ve Sanem Çelik’in başrollerde oynadığı bir Japon dizisinden uyarlama olan [kirmizitext]Bir Litre Gözyaşı dizisi[/kirmizitext]ndeki Yürekli Pastanesi dikkatlerden kaçmadı. Muzo’nun dükkanı olan Yürekli kuru pasta ve Unlu Mamülleri dükkanı İstanbul’da nerede? Dükkana nasıl gidilir?

Üniversite sınavına hazırlanan genç ve güzel kız Cihan omurilik soğanı dejenerasyonu hastalığına yakalanmıştır. Ailesi hastalığın detaylarına ulaştıkça üzülürler ve kızlarına yardım etmek için ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Baba Muzo bir pastane işletmektedir. Biricik kızı Cihan da kendisine yardım etmektedir.

Cihan üniversiteyi kazanır ve İstanbul’da İstanbul Üniversitesi’nde lisans eğitimine başlar. Ancak zamanla hastalığı ilerler bayılmalar düşmeler ve konuşma bozuklukları peş peşe gelir. Gerçekten duygu yüklü bir dizi Kanal D ekranlarında evlerimize konuk olmaya hazırlanıyor. [kirmizitext]Oyuncu kadrosu[/kirmizitext] ve çekim yerleri açısından ilgi çeken bir yapım. Yürekli Pastanesi Muzo’nun ailesini geçindirmek için canla başla çalıştı huzurlu ve mutlu bir mekandır. Peki Yürekli pastanesi nerededir?

Yürekli Pastanesi İstanbul’da Beykoz kundura fabrikasında kurulan bir mahallede ki dükkanlardan birisidir. bildiğiniz gibi İstanbul’da Beykoz kundura fabrikası özel olarak inşa edilmiş dizi ve film çeken yönetmenlerin uğrak mekanlarından birisidir. Birçok mini dizi ve sinema filmi buradaki mekanlarda çekilmiş ve çekilmeye devam ediyor.