Bir Aile Hikayesi Ne Zaman Başlıyor?


Güncelleme: 28 Şubat 2019 : 21:52
0
Bir Aile Hikayesi

FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşmak için gün saymaya devam eden yeni dizi Bir Aile Hikayesi seyirciye oldukça duygusal anlar yaşatacak.

Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Merve Girgin’in, senaristliğini Deniz Madanoğlu’nun üstlendiği dizinin kadrosunda Songül Öden, Birkan Sokullu, Olgun Toker, İrem Sak, Duygu Yetiş, Alper Saldıran, Ali Seçkiner, Serkan Ercan, Elçin Efecan ve Celil Nalçakan gibi isimler yer alıyor.

Bir Aile Hikayesi Songül Öden Kimdir? Rol Aldığı Diziler?

17 Şubat 1979 Diyarbakır doğumlu olan Songül Öden’in daha önce rol aldığı diziler Ferhunde Hanımlar, Gümüş, Umutsuz Ev Kadınları, Serçe Sarayı, Fi, Kayıtdışı ve Payitaht Abdülhamid olmuştur.

Bir Aile Hikayesi Birkan Sokullu Kimdir? Rol Aldığı Diziler?

6 Ekim 1985 İstanbul doğumlu olan Birkan Sokullu, Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü mezunudur. Rol aldığı dizilere baktığımızda ise Küçük Kadınlar, Melekler Korusun, Küçük Sırlar, Uçurum, Fatih, Kurt Seyit ve Şura, Hayat Şarkısı, Yüz Yüze ve Yaşamayanlar olmuştur.

Bir Aile Hikayesi Ne Zaman Başlıyor?

FOX ekranlarına damga vurmaya hazırlanan yeni dizi Bir Aile Hikayesi’nin yayın tarihi belli oldu. Buna göre dizi 9 Mart Cumartesi 20:00’da FOX ekranlarında başlayacak.

Yeni diziye yayın hayatında başarılar diliyoruz.