Bir Aile Hikayesi 11.Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?


Güncelleme: 12 Mayıs 2019 : 04:59
0

Bir Aile Hikayesi 10. son bölüm izleyicilerle buluştu ve Bir Aile Hikayesi 11. yeni bölümünü merakla bekleyen izleyici bölümün fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını araştırıyor.  Yeni bölümleriyle izleyenleri ekran başına kilitleyen Bir Aile Hikayesi 10 bölümüyle ekrana geldi.

Bir Aile Hikayesi 10. son bölüm ardından gözler Bir Aile Hikayesi 11. yeni bölüm fragmanı için çevrildi. Merakla takip edilen dizide bu hafta yaşananlar soluksuz izlendi.  Besteye evlenme teklifi ederken Erdem’in düşüp bayılması hastaneye eski eşi Ceylan’ın gelmesi işleri karıştırdı. Erdem’in beyin kanaması geçirdiği öğrenilince herkes hastaneye koştu.

Öte yandan, hastanede Beste ile beraber bekleyen Erdem’in eski eşi Ceylan ve Erdem’in annesi arasında şeytan üçgeni oluştu. Bu durum karşısında sıkışan Erdem yeni bölümler ne yapacak merak konusu. Bir Aile Hikayesi her Cumartesi akşamı FOX ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. İşte, Bir Aile Hikayesi 10. son bölüm izleme linki ve 11. yeni bölüm fragmanı.

Bir Aile Hikayesi  11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Bir Aile Hikayesi  Son Bölümünde Neler Yaşandı?

Bir Aile Hikayesi 10. Bölüm ekranlara geldi. Fox Tv ekranlarının merakla takip edilen dizisi Bir Aile Hikayesi, yeni bölümüyle bu akşam izleyicilerin karşısına çıktı. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde; Erdem, bir anda , Beste ile konuşurken yere düşüyor bayılıyor. Panik içinde hastaneye yetiştirilen Erdem’in  beyin kanaması geçirdiği anlaşılıyor. Hastaneye gelen ziyaretçiler ise Beste’nin canını sıkacak gibi görünüyor.

Dizinin yeni bölümünde hafıza sorunu yaşayan  Erdem’in narkozdan uyanır uyanmaz eski eşine iyi davranması Beste’nin aklını karıştırıyor. Ceylan’ın yeni bölümlerde daha fazla ikilinin arasında olacağı bu bölümde belli oldu. Beste bu durum karşısında ne olacak? Bir Aile Hikayesinde 10.bölüme Şakir’in hastalık sürecini öğrenmesi damga vurdu.