BİR AİLE HİKAYESİ’NDE ŞAKİR ÖLÜME YAKLAŞIYOR!


Güncelleme: 9 Mayıs 2019 : 03:49
0

Başrollerini Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu ve Olgun Toker’in yer aldığı Bir Aile Hikâyesi dizisinin 10.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Şakir’in ölüme adım adım yaklaştığı görülüyor.İşte detaylar….

ŞAKİR’İN HASTALIĞI İLERLİYOR!

Tanıtımda Şakir’in hastalığı ön plana çıkıyor. Doktordan, hastalığının ilerlediği bilgisini alıyor. Öncesinde iştahını kaybedeceğini, güçten düşüp ve hareketsizlik yaşayacağını en sonunda da zihninde bulanıklıklar olacağını öğreniyor. Ölüme doğru yolculuğa çıktığını anlıyor. Bu haftaki bölümde, Şakir’in durumunun izleyicileri epeyi üzeceği tahmin ediliyor. Duygusal sahnelerin yoğunlukta olması bekleniyor. Yeni bölümün 11 Mayıs cumartesi akşamı Fox ekranlarında izleyiciyle buluşması bekleniyor. Şimdi en son bölümde neler olduğunu hatırlayalım.

9.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Beste yağlarından kurtulmak için ameliyat olmaya karar vermişti. Ancak, kimseden destek görememişti. Berk, onu vazgeçirmek için Erdem’den yardım istemişti. Erdem onu olduğu gibi sevdiğini söylese de Beste’yi ikna edememişti. Bölüm sonunda Beste ile konuşurken, Erdem bayılmıştı.

Cem ve Reyhan’ın yolu en zor zamanlarında kendilerine destek olan doktor Adem ile kesişti. Bu kez destek olma sırası Güneş ailesindeydi.

Beste annesinin arkasına sığınmak istedi. Fakat, annesi de Beste’nin bu durumundan dolayı kendiyle yüzleşmek zorunda olduğunu anladı.

Berk, Derya’nın tutarsız davranışlarından sıkıldı. Bunun üzerine Derya daha cesur bir adım atarak Berk’e bir adım attı.

10.bölüm 2.fragmanı için tıklayınız