İzleyemeyenlere: Bir Aile Hikayesi 10. Bölüm Yaşananları


Güncelleme: 12 Mayıs 2019 : 17:11
0

This is Us orijinalı . Bize bu isimle çevrildi. Bu dizi herkeste tıpkı orijinalı gibi terapi etkisi yapıyor. Dahası cumartesi akşamları için ideal ve bakın dün gece neler yaşandı. İşte Bir Aile Hikayesi 10. Bölüm gözümüze takılan, yine geriye gidişler ile anlatılan diziden öne çıkanlar.

Dün Gece Neler Yaşandı?

Dün gece yayınlanan Bir Aile Hikayesi yine geriye dönüşler ile devam etti. Anne babanın üçüz çocuk sahibi olma sürecini öğrendik. Kendi evlerine nasıl taşındıklarını gördük. Babalarının kendi babası ile yaşadığı ilişkiyi, annesine hazırladığı doğum gününü nasıl mahvettiğini gördük. Sonra babasına yalan söyleyerek ev almak için hangi adımı attığını.

Bir önceki geçmişe gelindiğinde ise muhteşem üçüzlerin annelerine hazırladığı anneler günü armağanını ve annelerinin verdiği tepkiyi verdik.

Günümüze gelindiğinde ise Şakir’in doktoruna gidildi ve Şakir hastalığının nasıl ilerleyeceğini bizzat doktordan öğrendi.

Mahur yaşadığı tüm bu aile ortamında iş yaşamında yeterince verimli olamadığı için, müşterilerini kaybettiği için firmada da sorunlar yaşamaya başladı ki ilerleyen bölümlerde sürecin nasıl bu anlamda ilerleyeceğini gördük.

Beste’nin erkek arkadaşı bir önceki bölümün son sahnesinde yere düşmüş ve dizi tam orada bitmişti. Bu bölümde kendisini hastanede gördük. Beyin kanaması geçirmişti. Bir süre hafızasını yitirse de Beste’ye olan aşkını unutmamıştı. İlerleyen aşamalarda hafızası yerine geldi ve bu sırada Beste erkek arkadaşına evlenme teklifi etti. Lakin erkek arkadaşının annesi kendisini istemedi ve dizi dün akşam tam orada bitti. Bakalım yeni bölümde neler olacak?

Mahur ve Müjde’nin çocukları annelerine çok güzel bir doğum günü sürprizi yaptı. Müjde bundan çok mutlu oldu.Aile olmanın keyfini çıkardılar.

Tek başına büyüyen aile kavramına inanmayan Derya, gördüğü aile manzarasından çok etkilendi ve bağlanma korkusundan dolayı oyunu bıraktı. Yerine Hülya geçti. Bakalım bu noktada da ana karakterlerden olan Derya diziye dönecek mi, onu da bilmiyoruz.

Velhasıl Bir Aile Hikayesi yine hız kesmedi. Yine çok güzeldi. Yine didaktik olmadan öğreticiydi. Eh ne de olsa biz de bu diziyi belki de bundan çok ama çok seviyoruz. Sizce de öyle değil mi?