Bir Aile Hikayesi Yeni Katılan Oyuncu Bülent Kimdir?


Güncelleme: 11 Mayıs 2019 : 18:28
0

Bir Aile Hikayesi Kadrosuna Yeni  Bir Oyuncu  !

Fox ekranlarının This is us’tan uyarlanan dizisi Bir Aile Hikayesi, sıcacık öyküsüyle olduğu kadar oyuncularıyla da beğeni topluyor.  Fox ekranlarının başarılı yapımı Bir Aile Hikayesi yayınlandığı günden itibaren büyük bir kitle kazandı. Senaryosunun sürükleyiciliği ve oyuncularının ayrı ayrı çok sevilmesi ile dikkat çeken diziye ilerleyen her bölümde yeni oyuncular katılıyor.  Dizinin senaryosu gereği diziye katılan yeni oyuncu Bülent kim?  Bülent karakteri dizide nasıl biri olacak. Karakteri canlandıran oyuncunun gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilen soruların cevapları haberimizde.

Fox ekranlarının sevilen dizisine karılan oyuncular kadroyu kalabalıklaştırıyor. Oyuncuların eski ve yeni hallerinin gösterildiği dizide dönem dönem farklı karakterler yer alıyor. Diziye yeni katılacak olan karakter yeni bölümlerde oldukça dikkat çekecek birine benziyor.

Bülent karakteri dizinin 10. bölümünden itibaren dizide oynamaya başlayacak. Bülent, Cem’in (Celil Nalçakan) babası olacak. Aynı zamanda  Güneş ailesi çocuklarının dedeleri oluyor. Bir Aile Hikayesi dizisinde Bülent karakterini Mehmet Güler canlandıracak.

Bir Aile Hikayesi Bülent Kimdir?

Aralık 1962 yılında Bursa’da doğmuştur. İlk kez kamera karşısında 1993 yılında “Gerçek Kesit” isimli dizi ile çıkan Mehmet Güler, sadece oyunculuk değil seslendirme sanatçılığı, yapım ekibi çalışanı, Senaryo yazarı ve yapımcı olarak bu sektörün neredeyse her alanında çalışmıştır. Mehmet Güler, sektörün neredeyse her alanında görev almıştır tecrübeli oyuncu. Geniş Aile, Ezel, Kurtlar Vadisi Pusu ve Çukur gibi fenomen dizilerde rol almıştır.

Oyuncunun daha önce rol aldığı diziler:

– Ezel

– Geniş Aile

– Kurtlar Vadisi Pusu

– Çukur