Benim Tatlı Yalanım Nejat Kimdir? Hangi Dizilerde Rol Aldı? Kaç Yaşında?


Güncelleme: 9 Mayıs 2019 : 02:39
0

Yaz ekranının iddialı dizilerinden olması beklenen Benim Tatlı Yalanım dizisinin başrol oyuncusu kim?

Yaz sezonunun yaklaşmasıyla yaz dizileri de birer birer görücüye çıkıyor. Star tv ekranlarında izleyici ile buluşacak olan yaz dizilerinden birisi de Benim Tatlı Yalanım oldu.

Başrollerinde Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu‘nun buluşturan Benim Tatlı Yalanım dizisi pembe bir yalanla başlayacak bir aşk hikayesini konu ediniyor.

Benim Tatlı Yalanım dizisinde Nejat karakterine ünlü oyuncu Furkan Palalı hayat veriyor.

Benim Tatlı Yalanım Nejat Kimdir?

Nejat,( Furkan Palalı) tasarımını kendi yaptığı gözlüklerle uluslararası pazarda yer edinmiş, oldukça başarılı, yakışıklı, karizmatik bir adamdır. Gözü kızı Kayra’dan başkasını görmeyen Nejat, onun her şeyiyle kendisi ilgilenmektedir. Harika bir hayatı olan Kayra’nın tek eksiği annesinin yanında olmamasıdır Annesinin yüzünü hiç görmediği kızının üzülmemesi için ona anlattığı “idare edecek” yalanlar, Kayra(Lavinya Ünlüer) büyüdükçe içinden çıkılmaz bir hal alır. İyice köşeye sıkışan Nejat, ne yapacağını bilemez bir durumdadır.

Furkan Palalı kim? Furkan Palalı Kaç yaşında? Furkan Palalı boyu kaç? Furkan Palalı evli mi? Furkan Palalı kız arkadaşı var mı? Furkan Palalı burcu ne? Furkan Palalı dizileri neler? Furkan Palalı hangi dizilerde oynadı? Furkan Palalı nereli? Furkan Palalı ailesi kim? Furkan Palalı eşi kim?

Furkan Palalı Kimdir?

Furkan Palalı 27 Ekim 1986 tarihinde Konya’da dünyaya geldi. 33 yaşındaki genç oyuncu Akrep burcu. 1,90 boyunda olan Palalı, 81 kilo. Uzun yıllar çeşitli takımlarda profesyonel olarak basketbol oynadı.

Ankara Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nde üniversite eğitimini tamamladı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde yüksek lisans öğrenimini sürdürmektedir.

Oyunculuk Eğitimi Aldı

Ankara’da üniversitede okurken aynı zamanda aldığı 6 aylık yaratıcı drama eğitiminin yanında Tuncay Özinel’den tiyatro oyunculuğu eğitimi ve Ferdi Merter’den de karakter oyunculuğu eğitimleri aldı. 2010 yılında Tuncay Özinel tiyatrosunda oyunculuğa başladı.

Best Model Seçildi

2009 yılında mankenlik ve modellik yapmaya başladı. Pek çok ulusal ve uluslararası defilede yer aldı. 2011 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katıldı ve birinci oldu. Ardından da Best Model of the World yarışmalarında da birinci seçilmesiyle adını duyurdu.

Rol Aldığı Yapımlar

Furkan Palalı’nın rol aldığı yapımlar arasında; Hayat Devam Ediyor, Son Yaz Balkanlar, Aşk Emek İster, Kızıl Elma, Somuncu Baba Aşkın Sırrı ve No: 309 en bilinenleridir.