Benim Tatlı Yalanım Geliyor! Hangi Kanalda Yayınlanacak? Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 8 Mayıs 2019 : 15:45
0

Sezon dizilerinin birer birer finale gitmesiyle yaz ekranında boy gösterecek yapımlar belli olmaya başladı.

Romantik komedi konulu yaz dizileri ekranları süslemeye başlıyor.

Mayıs sonu Haziran ayı başında dizilerin sezon finali yapmasının ardından yayın hayatlarına başlamaları beklenen yaz dizilerinden hangileri uzun ömürlü olacak? Hangi diziler yaz sezonu bitince yayın hayatlarına devam edecek?

Benim Tatlı Yalanım Hangi Kanalda?

İşte yaz ekranında boy gösterecek dizilerden bir diğeri de Benim Tatlı Yalanım. Star tv ekranlarında yayınlanması beklenen Benim Tatlı Yalanım dizisi O3 Medya prodüksiyonluğunda hayata geçiriliyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Barış Erçetin ve Cihan Vural birlikte oturmakta.

Şimdilik Benim Tatlı Yalanım dizisinin yayın günü ve saati netleşmedi.

Benim Tatlı Yalanım Oyuncuları

Benim Tatlı Yalanım dizisinin başrollerinde romantik komedi dizilerinin aranılan ismi Furkan Palalı ve son olarak Jet Sosyete dizisinde rol alan Aslı Bekiroğlu yer alıyor. İkiliye çocuk oyuncu Lavinya Ünlüer eşlik edecek.

Benim Tatlı Yalanım dizisinde rol alacak diğer isimler ise Ahmet Saraçoğlu, Aslı İnandık, Sadi Celil Cengiz, Seda Türkmen, Cem Zeynel Kılıç ve Ali Yoğurtçuoğlu.

Benim Tatlı Yalanım Nejat Kimdir?

Nejat,( Furkan Palalı) tasarımını kendi yaptığı gözlüklerle uluslararası pazarda yer edinmiş, oldukça başarılı, yakışıklı, karizmatik bir adamdır. Gözü kızı Kayra’dan başkasını görmeyen Nejat, onun her şeyiyle kendisi ilgilenmektedir. Harika bir hayatı olan Kayra’nın tek eksiği annesinin yanında olmamasıdır Annesinin yüzünü hiç görmediği kızının üzülmemesi için ona anlattığı “idare edecek” yalanlar, Kayra(Lavinya Ünlüer) büyüdükçe içinden çıkılmaz bir hal alır. İyice köşeye sıkışan Nejat, ne yapacağını bilemez bir durumdadır.

Benim Tatlı Yalanım Suna Kimdir?

Suna ise (Aslı Bekiroğlu) akıllı, çocuk ruhlu, inaçtı ve lafını hiç sakınmayan babası ve kardeşleriyle yaşayan hayat dolu bir kızdır. Annesini küçük yaşta kaybetmiş olan çocukların her şeyleri babalarıdır. Turizm Otelcilik okuyan Suna, bir otelin roof barında çalışmaktadır. Evlenmek, aile kurmak, çocuk büyütmek onun hayalleri arasında değildir.

Ancak birbirinden tamamen farklı hayat süren bu ikilinin yolları beklenmedik bir şekilde kesişir. Suna’nın hayatlarına girişi ile hem çaresiz baba Nejat’ın hem de artık annesinden başka bir şey istemeyen Kayra’nın dünyası tamamen değişir. Suna ve Nejat kendilerini hiç beklemedikleri tatlı ve bir o kadar da zor bir oyunun içinde bulurlar.