Beni Bırakma 150. Bölüm Özeti 9 Kasım Cuma Neler Olacak?


Güncelleme: 8 Kasım 2018 : 11:10
4

Beni Bırakma 9 Kasım Cuma 150. Bölümde heyecan dolu anlar bizleri beklemektedir. Cengiz ve Emre cephesinde neler olacak. Tarık ve Sıla kavuşacaklar mı? Beni Bırakma 150. Bölüm özeti, 9 kasım Cuma detayları.

Emre ve Zeynep arasındaki gerilim Cengiz olayı ile kendisini kısa sürede olsa ertelemeye almıştır. Cengiz’in başına gelenlerden sonra Emre Zeynep aynı tarafta yer almıştır. Diğer taraftan Tarık ise Cengiz’in başına gelenlerden kendisini sorumlu tutmuştur. Vicdanı onu rahatsız etmektedir.

Bora ise belki hayatında yapacağı en büyük hatayı yapmış ve Zeynep’i doktorluk yapmaya ikna etmiştir.  Emre ve Zeynep bundan böyle bol bol görüşeceklerdir.

Beni Bırakma 150. Bölüm Özeti ve tüyoları

Beni Bırakma dizisi ile 150. bölüm özerine geçmeden önce bazı eleştiri ve yorumları dile getirmekte yarar var. İzleyiciler dizi ile ilgili kötülerin çok kazandığını söylemekte ve bununla ilgili sosyal medyada tepkilerini haklı olarak dile getirmektedirler. Tarık ve Sıla’nın bir türlü karşılaşamaması ve Sıla’nın sürekli kötülerin elinde bir oraya bir buraya sürüklenmesi ciddi anlamda tepkiler ile karşılanıyor.

Senarislerden biz takipçilerin düşüncelerini de dikkate almalarını istememiz en doğal hakkımız olsa gerek. Evet bir film çekiliyor ve senaryo gereği elbette bazı gelişmeler olacak. Ve günlük dizilerde konu sıkıntısı gün geçtikçe daha da sorun olmakta. Ancak sürekli kötülerin kazanması da hiç olası değil.

Hayatın içerisinde, mantıklı gelişmeler ışığında her şey olabilir. Örneğin neredeyse 4 gündür ilaç içmeyen Sıla’nın artık her şeyi hatırlaması gerekmez mi? Bu anlamda bu tarz sığ gelişmelerden sıyrılarak daha mantıklı bir senaryo örgüsü getirilmeli. Umarız haftanın finali Beni Bırakma 150. bölüm iyi bir gelişme ile biter.

[kirmizitext]>>> BENİ BIRAKMA 9 KASIM CUMA 150. BÖLÜM ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ <<<[/kirmizitext]

4 YORUMLAR

  1. Yeter artık silanin başına gelenler seyirci sürekli meltemin oyunlarından sıkıldı sayar aileside baya dönek bir aile hic hoş değil ne ara oğulların arkasından is cevirenleri gelin olarak kabul ettiler cok sıktı çok böyle devam ederse seyirci kaybeder

  2. Yeterin ya bu sila surekli meltem ve rustemin elinde oyana b u yana savrulcak mi bu meltem okadar kotuluk yapiyor.insan hicmi şüphe duymaz bu kadar kotu rol.yeter

Comments are closed.